Reklama

Reklama

Epizody(14)

Obsahy(1)

Tsubaki Akira je normální středoškolský kluk, který řeší stejné problémy jako jeho vrstevníci. Všechno se ale změní, když do jeho třídy přestoupí záhadná spolužačka Ubaru, která se s nikým nebaví, o přestávkách spí a nikdy jí není vidět do obličeje. Jedno dne ale Tsubaki její obličej zahlédne a je ztracen. Okamžitě se do ní zamiluje a v momentě, kdy tajně ochutná její sliny je s ním konec. Po několika dnech má abstinenční příznaky a Ubaru mu řekne, že je to protože se do ní zamiloval a potřebuje další dávku slin. Od té doby začínají jejich milostné strasti a radosti. (topr harley)

(více)

Diskuze

SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

Ep 5: [6.5.2012] • Co už si nemohu dovolit vynechat je hodnocení hudby, které si normálně moc nevšímám, ale zde prostě sedí naprosto úchvatně. I když se tam opakují ty samé melodie, prostě to ke všemu patří. Jinak samozřejmě klasická beach episoda :-) Se všemi náležitostmi, dalo by se říci. Prozatím jen 2 negativa. První je pomalejší plynulost a epizoidní děj - co bylo v minulém se v dalším už nevyskytne, nemá to návaznost -, druhá je, že se Mysterious girl chová možná až moc Mysteriousně. Resp nám to seriál takhle předkládá. Manga může být v pohodě :-)


Ep 4: [29.4.2012] • Velmi milé překvapení. Opravdu se tam něco stalo :-) Dívka potká dívku. A není z toho lesbický vztah, jak to zprvu vypadalo. Ze dvou hlavních hrdinů se najednou stali čtyři. Uvidíme, co bude dál :-)


Ep 3: [23.4.2012] • Tohle by mohl být snad poslední díl, který ještě -velmi nediskrétně- řeší výměnu tekutin mezi klukem a dívkou. Jestli to budou dál rozpitvávat ještě další 2-3 díly, tak hodnocení trochu spadne. Stále platí, že jde o velmi zajímavou show s nádhernou grafikou a zpracováním. Urabe je však možná -až příliš- ulítlá na ony sliny. Na druhou stranu se mi líbí Tsubaki, který zachovává zdarou klučičí povahu :-) Doufám, že už se brzo stane něco zajímavého.


Ep2: [23.4.2012] • Ze začátku malinko nudnější a stále ohrané slizké téma, ale k polovině a ke konci už vcelku zajímavé. Každopádně se mi zde líbí pojetí erotiky, k níž přistupují jiným způsobem, než v dalších mracích anime, kde je to už neuvěřitelně ohrané.


Ep 1: [8.4.2012] • Rapidní flow :-D Stará kresba, žádné roztomilé kawaii dívky, bez ostychu mluvit o sexu, jen trochu přehnaný "body fluid". Ale zaujalo nejvíc na startu nové fazóny :-) Fantazie.

Kontractor

Kontractor (hodnocení, recenze)

V rámci tradice a podle druhého dílu je pomalu vidět, že se chce seriál držet starých klasických ecchi komedii pouze s kurioznejšími prvky, přesto je stále kvalitnější, než tovarně vyproduktované příběhy dnešní doby.

Larky

Larky (hodnocení, recenze)

První díl na mě působí hodně rozporuplně. Na jedné straně se díky oldschoolovému vizuálu poměrně výrazně odlišuje od současné produkce. Navrch přidává kvalitní hudbu a zajímavou a skvěle nadabovanou postavou Urabe Mikoto. Na straně druhé nabízí zcela podprůměrný děj, který si příliš nezadá se současnými ecchi seriemi. To, že se nebojí mluvit o sexu se sice cení, nicméně to je aspon v rámci toho prvního dílu jen něco málo navíc, než celý jeden aspekt, která by člověk do celkového hodnocení zahrnoval. Budu dál sledovat, protože jsem zvědav jakým směrem se serie bude ubírat a doufám, že nebude stavět na primitivní premise o slinách, které dokáží zahnat absťák v milostném vztahu tak jako tomu je v prvním díle.

Reklama

Reklama