Reklama

Reklama

Hidden je postapokalyptický film o manželech s malou roztomilou dcerkou. Po náhlém vypuknutí nákazy se rodině na útěku podaří nalézt nepoužívaný protiatomový kryt. Tento úkryt jim poskytuje veškeré nutné vybavení pro přežití, ale jak dlouho jsou schopni vydržet a co na ně vlastně číhá venku? (TheDon)

Videa (1)

Trailer

Recenze (189)

pepo 

všechny recenze uživatele

Super jednohubka. Prvé dve tretiny sú napínavé, pôsobivé a veľmi solídne natočené s pár výbornými scénami. Proste to čo som čakal od druhého Cloverfieldu a nedostal to. Záver to však (aj keď je cool vymyslený a natočený) dosť rozbíja svojou prílišnou B- čkovosťou. Škoda, že bratia Dufferovci nie sú lepšími rozprávačmi, pretože to mohlo byť fantastické. Takto "iba" slušný nadpriemer a veľmi príjemne prekvapenie. Silných a oveľa spokojnejších 7/10 ako pri spomenutom Cloverfielde. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Celkom zaujímavý postapokalyptický survival o jednej rodinke, ktorá sa po vypuknutí epidémie ukrýva v podzemí a musí čeliť útokom neznámych "breathers". Kvalitne nakrútené aj zahrané, len spočiatku dosť nudné, našťastie sa to v druhej polovici pekne vyhrotí a pribudne dostatok napínavých a akčných momentov. Beriem do úvahy, že nie je jednoduché nakrútiť zaujímavý film z takéhoto prostredia, v ktorom by diváka tie podzemné konverzácie neunudili na smrť. Ešte šťastie, že film nestavia len na tom (lebo trochu som sa obával, že tých breathers ukážu až minútu pred koncom). Ja osobne by som privítal, keby boli exteriéry zdevastovaného mesta využité vo väčšej miere, aby sa trištvrtina filmu neodohrávala len v tej jednej jame. Ale hlavná vec, že to tvorcovia nepokazili. ()

Reklama

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Prostě stačí pár minut k tomu, aby mi to totálně zhnusilo jinak celkovej dojem z filmu. Atmosféra je naprosto úžasná a tísnivá, za což může i šikovná, klaustrofobická režie. Kvalitní ambientní soundtrack, skvělé herecké výkony - zejména Skarsgard a ta malá holčička, nepamatuju si zda jsem někdy ve filmu cítil tak hmatatelný strach malé holky. Jenže posledních dvacet minus je totální, béčkovej bullshit. Měli to ukončit absolutně nekompromisně a chladně, né tam dát nějaký sci-fi bitky a prostříhat to tak nechutným způsobem, že tam ani nebude nic vidět. Je to stupidní, klišé jak prase a hlavně frustrující. Takové Wolverinské bitky na konci, bože.... a úplnej závěr jen rámuje skutečnost, že se celej film nikam od daného okamžiku neposunul. Prostě dění skončilo opět na začátku. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Nedá se upřít snaha o něco nového v tomto žánru, neboť film se vyvíjí směrem, který čekáte, ale dopadne přesně naopak. Celou dobu jsem měl problém, vžít se do děje a chybělo mi to pravé napětí zombáren. Trojice přeživších to herecký dobře dává a kdo ví, jestli se z mladinké herečky nerodí vycházející hvězda. Přežívání v bunkru má setrvačné tempo, které postrádá vyšší obrátky a srdceryvných dialogů se objevuje až moc na můj vkus. Gradování v závěru zastiňuje překvapující obrat, který asi dostane každého. Warnerům chyběly koule, aby tento kousek vypustili v drsnějším kabátu a přitom by to filmu tolik prospělo.......6/10 ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Do dneška sem sám sebe namyšleně považoval za poměrně zkušeného hororového gurmána... jen aby mi strašidelná story o Rayově schovávající se rodince hned natřikrát sevřela plíce. Být to celé o deset minut kratší, jdu bez přemýšlení do plnejch, jenže to bysme zase přišli o tu poslední z parádních point. I přesto zatím jasnej horor roku a totální nejen fajnšmekrovská povinnost! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film neobsahuje žiadne úvodné titulky, len názov filmu. (mivr)

Reklama

Reklama