Reklama

Reklama

VOD (1)

Po brutálním vyvraždění americké rodiny, která byla na dovolené na francouzském venkově, byl ze zločinu bez důkazů obviněn podivínský muž žijící nedaleko místa činu. Podezřelého se ujímá americká obhájkyně Kate Moore (A. J. Cook), která se společně se svým týmem snaží místní úřady pomocí vědeckých metod přesvědčit o mužově nevině. Když Kate začne zkoumat mužovu rodinnou historii, objeví důkazy, které poukazují na znovuzrození dávno zapomenuté legendy. Krvavý masakr pokračuje a Kate musí udělat vše, aby v nastalém chaosu přežila a zabránila jeho šíření. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

misterz 

všechny recenze uživatele

Samotné pátranie po pravde, kto vlastne napadol a zmasakroval kempujúcu rodinku z Ameriky by mohlo byť celkom zaujímavé, keby celkový dojem nekazila stupidita obhajkyne domnelého zabijáka. Miestami ma jej postava v štýle "ja hrdina, ja pravda..." až iritovala. Navyše je tu príliš veľa scénok, ktoré vlastne len kopírujú všeobecné hororové klišé a tisíc krát obohranú súslednosť udalostí. Koniec sa síce tento dojem snažil napraviť väčšou porciou napätia a akcie, ale nebolo zase toho toľko, aby som dokázal preglgnúť predchádzajúcu kakačku. Len podpriemerné. 40/100 ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Ultimátní překvapení jako blázen!Nejdřív mě vyděsilo hodnocení, ale to už u hororů a vlastně pomalu už u žádnýho filmu tady nejde brát ani orientačně natož vážně, jelikož ovce jsou schopný sračkám jako Insurgent a podobně pálit skoro 70% a to je na vykuchání a zavěšení na hák.Nejdřív to na mě působilo strašně lacině a bál jsem se, do čeho jsem se to zase uvrtal, ale nedejte na mizernou kameru (kameraman by potřeboval vypenetrovat granátem) a když překousnete mizerný snímání, dočkáte se pořádný a poměrně efektivní vykosovačky, jejíž první půlku obstará solidní krimi vyšetřovaní a druhou půlku nekončící masakr.Kdyby nebyl střihač kokot na entou a tvůrce sehnal kameramana co netočil víc jak svatbu svojí sestry, kdyby si tímhle tvůrci sami nepodkopali židličku, mohl být Wer opravdu výtečným hororem protože nápady, dynamickou akcí a svéráznou brutalitou nešetří.Tohle mohlo být neskutečně skvělé, veliká škoda, že kvůli technickým pitomostem a mizernýmu střihači to je jen hodně dobré...60%. ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

"Haulink da wervolf, haulink on da můn a wyšperink in darkes in maj bady blady kůl" Neotřele natočený snímek, míchající FF záběry s dokumentární kamerou, nabízí pohled do vyšetřovaní neobvyklého případu brutální vraždy mladé rodiny. Příběh nás zavede do Francie, do okolí města Lyon, kde sami brzy přijdeme na stopu čehosi nekalého. Jak už název napovídá, nejedná se o životopis Jana Wericha, nýbrž o důstojné oživení vlkodlačí legendy. První polovina je celkem solidně odvyprávěný příběh, rovněž i řádění Wericha, pardon, wervolfa, stojí za to, nicméně, děsivost je prakticky nulová a strhující finále nemá vůbec žádný drajv, takže klidně mohlo jít o příběh výše zmíněné legendy české kinematografie. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Konečně film o vlkodlacích, co ukazuje víc než jen namakaný prsa a divoké pohledy do kamery. Postavy mi tedy k srdci nijak zvlášť nepřirostly, ale když přijde na přeměnu, tak jsou scény v uzavřených prostorách ty nejlepší. Na druhou stranu mi vadil ten dokumentární styl a hlavně - a to především - mě vytáčela ta ruční kamera!!! Mohl by zas někdo natočit horor bez ruční kamery, prosím? ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Vlkodlacia tema nie je prave az tak casto sfilmovana,takze ma potesilo,ze to bude venovane tomu,no velka skoda,ze sa tento horor uberal vacsou castou krimi cestou,ktora samozrejme nudila,ale chvalabohu priblizne zaverecna pol hodina bola akcna a napinava,takze vdaka tomu sa to vytiahlo aspon na slabsi priemer...:-) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti. (Stanleyyyy)
  • Kanál Marvelous Videos na YouTube prohlásil tento film za nejlepší vlkodlačí film vůbec a jeden z nejvíce podceňovaných. (Johnny.ARN)
  • Když se Gavin (Simon Quarterman) holí, poslední věc, kterou si oholí, je levé obočí, ale v následující scéně, kdy se začne dívat do zrcadla, je obočí neoholené, a stejně tak, když začne křičet do zrcadla v dalším záběru. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama