Reklama

Reklama

Jackass: Děda Mizera

  • USA Jackass Presents: Bad Grandpa (více)
Trailer 1

V přestrojení za chlípného staříka si Johnny Knoxville může dělat spoustu legrace z každého, kdo má tu smůlu, že se mu přimotá do cesty. (Netflix)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (309)

eisha3 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem chtěla víc Irvinga Zismana, protože je prostě dobrej. Celovečerní film, no... to zas být nemuselo, ale dobře. Ne že bych se nebavila, já se u Jackass bavím vždycky (ač to vlastně není Jackass). Po dvou měsících od zhlédnutí si ale skoro vůbec nic nepamatuju, na tom něco bude (ne jen to, že mám obecně dost špatnou paměť). I přesto jsem tehdy dala čtyři hvězdičky, to měnit nebudu (alespoň dokud to znovu neuvidím). ()

GILLWANDER 

všechny recenze uživatele

Občas som sa na tomto omyle prírody aj zasmial, najmä pri scéne kde mu visel vercajch zo slipov alebo keď sa vykládil na stenu v reštike. Dosť ma hnevá, že tvorcovia vysúvajú do takejto zlátaniny aj dej, ktorý bol príliš základný a vôbec nie zaujímavý. Malý chlapec ma dosť často vynervoval, no pri závere kde sa predvádzal ako little miss ma proste odrovnal. Taká suchá americká až rodinná blbosť pre tých, čo majú radi polomŕtvu zábavu. Ja uprednostňujem niečo, čo nie je len nonstop trápne a zábavné možno len tak v Dysneylande. Vtipné asi tak 10-15 minút. 55% ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem dal tři, ale pak jsem to přesunul na čtyři. U tohodle filmu jsem se fakt hodně upřímně zasmál. Johny Knoxville využil jedné ze scének v Jackassu a udělal z toho celej film na způsob Borata. A nemělo to chybu. Scény v eskort servisu, krámě, ale vlastně i kdekoliv jinde naprosto parádní. Do toho stejně dobrej vnuk, kterej rychle najede na vlnu nadrženýho bláznivýho dědka. Co víc můžete od takového filmu chtít než upřímný smích a toho jsem si užil opravdu dost. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $15miliónovTržby USA $102,003,019Tržby Celosvetovo $151,831,537Tržby za predaj Blu-ray v USA $11,184,371 //počet predaných kusov 541,314Tržby za predaj DVD v USA $12,782,766 //počet predaných kusov 632,932║ ide sa po vzore Borata, robiť si z ľudí prdel ale tu to je minimálne funkčné teda skôr úplne mimózne /10%/ ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Já moc dobře vím, že to je založené na humusárnách, nadávání a debilitě, ale je to prostě taková prdel, že je to plné hodnocení povinností. Naprosto chápu lidi, kterým se to příliš nezamlouvá, nicméně pro mě je to splněný sen, při kterém jsem většinu času řval smíchy a nemohl se na ty píčoviny vynadívat. 95% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Ide o prvý film, na ktorého scenári sa podieľali aj scenáristi, ktorí nie sú súčasťou "Jackass" tímu. Fax Bahr a Adam Small však už predtým sparodovali "Jackass" v seriáli MADtv. (m.a.t.o.)
  • Názov filmu sa objaví v 7. minúte. (Johnny.ARN)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Oscarové nominace 2014

Oscarové nominace 2014

16.01.2014

Dnes odpoledne vyhlásila Akademie filmového umění a věd (AMPAS) ústy své prezidentky Cheryl Boone Isaacs a herce Chrise Hemswortha nominace na Oscary pro letošní rok. O prvenství v počtu nominací … (více)

Reklama

Reklama