Reklama

Reklama

Interande

Interande je unikátní interaktivní film přímo ve tvém prohlížeči. Klikáním po obrazovce každou chvíli rozhoduješ, co bude dál. Čeká tě svižný příběh, spousta variant děje a několik různých konců.

Prožij rande očima hrdiny, který osloví dívku v klubu, a rozhoduj, kam se jejich schůzka bude ubírat. Oslníš ji? Zvládneš její všetečné otázky? Bude to fiasko, nebo počátek hezkého vztahu? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Dám ti do toho vodku, aby ti s ním líp utíkalo." Barman je fakt svině zákeřná, ale já jsem člověk hravý, tak proč si nezahrát? Hrajeme! A to i svědomím, že tahle holka úplně není můj typ, nachází se v pro mě neznámém prostředí a je pod vlivem džusu. Nakonec jsem ji nedostal, což je asi dobře pro nás pro oba, ale fakt mě bavilo si tohle rande proklikat. Opakovat to však nebudu. Moje ego totiž víc než jedno odmítnutí ke štěstí obvykle nepotřebuje. ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele

S pivkem v ruce odháním nebezpečně vlezlou slovenskou ex při mé snaze "nabrnknout" si novinářku na volné noze. Po několika chvílích už sám sebe přistihuji, jak to roztrsávám na tanečním parketu. Když vidí mé ladné pohyby, zve mě ven, kde do sebe prdnem pizzu, pozdravíme "pivkula" Ferdu a razíme si to přímo na autobus. Před nosem nám naštěstí ujel a to znamená pouze jednu jedinou věc - fešná teta úspěšně sbalena. Super zábavné a překvapivě velmi dobře zpracované. Škoda, že tu nemáme vícero tolika povedených kousků. Doporučuji ještě Díkykámo, kde vyfasujete i parťáka. ()

Reklama

Dragiii 

všechny recenze uživatele

Interaktivní film v českém provedení tu snad ještě nebyl, nebo aspoň o žádném nevím. Ačkoliv se jedná o nápaditý počin, který je jakž takž dobře zpracován, tím víceméně pozitiva končí. Pokud jde o interaktivitu, o kterou by mělo jít asi především, tak tam mi vadila jedna věc - a to výrazně. Přestože jsem si mohl vybrat z několika možností, obvykle jsem ale nevěděl, co se pod nimi skrývá. Pod jednoslovným pojmenováním možnosti jsem si představoval, že hlavní hrdina udělá úplně něco jiného, než ve skutečnosti udělal nebo řekl. V mnoha případech se z toho tak stala jen náhodná klikačka, ve které jsem doufal, že řekne něco rozumného. To se ale povětšinou nestalo. Dialogy a vedení děje mi navíc vůbec neseděly a herecké výkony nebyly taky zrovna to, co bych mohl pochválit. Nicméně se jedná o dobrý základ, na kterém by se dalo stavět. Možná kdyby autoři zvolili jiné téma než seznamování, uspěli by více. U tohoto je potřeba až moc velká interakce, protože takřka co člověk, to jiné chování, a vybírat v tomto příběhu jen ze dvou nebo tří možností (z kterých je navíc většina naprosto divná), je prostě zoufale málo. Navíc kdybych to měl hodnotit jako film, musel bych sáhnout asi hodně nízko. Ony dvě hvězdičky jsou spíše z milosti a za odvahu. ()

Nathaniell 

všechny recenze uživatele

Jednat se o samotný interaktivní film, řekněme si na rovinu, že byl dobrý. To je za 3*. Jenže Interande nám zasáhlo poměrně neskutečně do povědomí a tvorby youtuberů. Možná bych na to při hodnocení neměl brát ohledy. Jenže díky nim jsem si tenhle interaktivní film užil ještě víc. Za to dávám hvězdu nahoru: Díky youtuberům je to opakovatelně koukatelné. :-D :-D Pátá hvězda bude za konkrétního youtubera, který tento zvláštní filmek svýma hláškama povýšil na level - ultimate. Petangames. Za něho pátá hvězda. 5* ... https://www.youtube.com/watch?v=oM1qQRzJ9xY ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Ty vole, já jsem frajer! Ty vole až k autobusu jsem ji dovedl a on ujel, hajzl. Tak šla pěcha, kráva. No co si budeme povídat...57% a nečekám, že to někdo zvládl lépe. Docela mě srala celkem malá volnost. Volba děvky prakticky neexistovala, takže jste se museli snažit sbalit tu nejvíce nedostupnou. Je to samozřejmě taková kokotinka na jedno použití a 10 minut. Rád bych si někdy střihl něco propracovanějšího a věřím, že v budoucnu se filmy třeba tímto interaktivním směrem budou ubírat. Tohle je tak za slabé 2*. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Na konci filmu si môžeme povšimnúť autobus s logom Adosa AS. Tieto autobusy jazdia v Juhomoravskom kraji a v kraji Vysočina. (JADIM)
  • Film se natáčel v Brně a na Karlově mostě v Praze. (David838)

Reklama

Reklama