Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva kamarádi David (Rhys Wakefield) a Teddy (Logan Miller) se dostanou na nejlepší párty roku. Přinesou si na ni s sebou jak své frustrace, tak velká očekávání, a ze začátku jde vše podle plánu. Po tři čtvrtě hodině se ale díky zásahu shůry vše změní a účastníci párty najednou mají kolem sebe „plus jednoho" - sebe sama. David s Teddym se tak ocitnou ve víru chaosu, který má otestovat nejenom jejich přátelství, ale i schopnost přežít. (Ownerko)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (58)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Project X meets Šestý den. První polovina filmu byla neskutečná pařba,kde nechyběly krásné ženy, hlasitá hudba a pěkná prsa. Od nástupu klonů se film přesouvá na temnější kolej,kde nás čeká i trochu krve a napětí. Film mě určitě nenudil, tuto tématiku mám rád a ještě k tomu když se přidá i vtipnější část tak jsem spokojený ještě víc. ()

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Velmi podivný příběh s ještě podivnějšími herci. Rhys Wakefield je opravdu nesympatický to člověk, na psychopata v Očistě dobrá věc, ale tady? Špatný tah tvůrců. Jaksi mi unikla pointa celého filmu, bohužel nebyla, ani na konci, vysvětlena. Nedává to moc smysl, a tak už si radši nebudu lámat hlavu a jen odevzdán svých 20%. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Nápad dobrý, některé části taky, ale jako celek... Nic moc. Sice to má občas něco, do sebe, ale spíš to nudí než aby to bavilo. A v tom je právě ten největší problém. Pak mám ještě rozporuplné pocity z konce, nemůžu říct, jestli je povedený nebo zmršený. Ale co už, aspoň to má sympatické postavy. 2* ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Poslední dům nalevo vod Iliadise byl skvělej revenge horůrek,a i přes menší výtky mě přikoval k židli.Ale při sledování filmu Plus 1,jsem si vzpoměl na film Triangle ,protože i tenhle filmek byla nuda hlavně v první půlce,a nakonec celkově ne taková pitomost jako Smithův film.Novátorský,origoš,ale pecka ne.50%. ()

Firebug 

všechny recenze uživatele

Zaujal prvotní nápad, nicméně s provedením to bylo o něco horší. Nějak mi ale jsou proti srsti ty monstrózní americké párty, kde se řízeně demoluje barák a postavám jsem nějak nepřišel na chuť. I tak se ale daří budovat relativně hutnou atmosféru plnou nejistoty. Fajn je, že se každá ze 3 postav s nastalou situací vypořádává po svém (holčina vede). Trochu jsem byl zmaten zákonitostmi oné anomálie a hodně mě vykolejil (avšak v pozitivním smyslu) závěr, o kterém ale bez spoilerů nemohu nic napsat. Ten to nicméně vytáhl na trošku horší 3*. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Atlantě. (Cheeker)

Reklama

Reklama