Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozvedený kadeřník Tecu a rybářova dcera Aju se do sebe zamilovali. A byla svatba. Nyní začíná jejich šťastný novomanželský život, když se objevuje pětiletý chlapeček. Tecu musí s pravdou ven. Je to jeho syn, kterého jeho bývalá žena odhodila, a nyní je na Tecuovi, aby se o něj postaral. To se ovšem Aju moc nelíbí. (Zíza)

Recenze (2)

Sykon 

všechny recenze uživatele

V jednom musím zcela určitě souhlasit se Zízou - tento seriál je strašně uřvaný. Takovou "italskou" domácnost jen tak člověk v japonském seriálu nenajde. Ale do určité míry to mělo být tím japonsky ztřeštěným způsobem vtipné - no budiž, to usmiřování i docela jo. Ovšem co jsem si z tohoto seriálu odnesl především, je takový neurčitý dojem, že pokud bych měl věřit japonským dorama, tak ani yakuza není zdaleka tak děsivá jako sdružení japonských matek... ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Člověk se tady dozví alespoň pár informací o tom, jak to chodí v Japonsku s předškolní výchovou. Herecká skvadra byla vybrána podle mě velmi dobře, bylo zajímavé je sledovat, jak spolu hrají, protože je znám z jiných seriálů/filmů, kde hráli vcelku odlišné charaktery (tedy až na Tomosaku Rie, tu už jsem v podobné roli zažila). Ale na můj vkus to bylo až moc uřvaný a některé díly měly pro mě až moc scén, které mě nudily, a nechtělo se mi na ně dívat. Naopak byly chvíle, které jsem si vysloveně užívala. Seriál umí rozesmát i dojmout - a není to nic násilného. Je to vlastně počin pro celou rodinu, kdy se sejdete u stolu a pojídáte večeři a při tom sledujete, jak se vyvíjí osudy v Abarenbó Mama. Lepší 3*. ()

Reklama

Reklama