Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když brutální gang ovládne malé hornické město, jeho členové v chladnokrevném souboji o moc zavraždí vlastního šéfa, Guerrera Hernandeze (Danny Trejo). V pekle se Guerrero ocitá tváří v tvář samotnému Satanovi (Mickey Rourke), který za ním přichází s troufalou nabídkou. Pokud mu Guerrero donese šest duší členů jeho bývalého gangu, unikne věčnému zatracení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (125)

Wade 

všechny recenze uživatele

Danny Trejo a jeho velká akcí nabitá westernová pomsta. Řežba v Tombstone mě překvapila svým tempem, protože to měla fakt parádní a ani chvilku nenudila. Ďábelský Rourke smrtící Trejo pěkná Dina Meyer a to všechno ve westernovém kabátu. Nevím co podle hodnocení ostatní od filmu čekali ,ale moje očekávání klasické Trejo podívané film splnil na 100%. 75% ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

No páni, tohle jsem od toho nečekal !! Dost dobrá práce, sice ta kamera až moc často zaujímala neobvyklé polohy a to mě postupně začalo štvát, hudba je také spíše průměr, no jinak to je příjemný počin... Danny Trejo na to že mu táhne na sedmdesát má lepší formu jak kde jaký čtyřicátník. A zbytek hereckého obsazení se musí také pochválit. Vážně jsem čekal, že film párkrát prokliknu, abych si ušetřil čas a dám tu jednu hvězdu, ale to se nestane ... HODNOCENÍ: 69% (3*) ()

Reklama

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Westernové déčko, od kterého jsem si dost sliboval-bohužel realita je trochu jinde. Jelikož Danyy Trejo je můj oblíbenej ultra záporňák a westernovej žánr mám rád, tak jsem se těšil na akční podívanou plnou svištících kulek a nablejskanejch koltů. No a M. Rourke jako satan, tak to už je sakra lákadlo. Celkově je to takové mdlé a že by to byla nějaká obrovská řežba-tak to teda opravdu není. Bohužel tohle je už celkově pod průměrem, kde to místy i nudí. 40 % ()

hrona 

všechny recenze uživatele

V pravdě - neskutečná ultra mega ptákovina. Jako western je film velice špatně natočen. Nehodící se kamera se zpomalenými záběry tasení a těžký nepřehled v situacích. Herecké výkony naprosto otřesné nemluvě o logice kterou nechali tvůrci kdesi hluboko ve skříni. I když námět a příběh rozhodně špatný není, dalo by se s ním pracovat určitě o 100% lépe. Rourke jako Belzebub, který vyšle z pekla ztracence - zhrzeného a ukřivděného Treja, který z vizáží čaroděje Mrakomora jde pomstít svou smrt očistit svoje hříchy a přinést šest dušiček ještě větších padouchů do pekelných kádí páně Rourka, který pro změnu má vizáž spíše středověkého kováře. Zkrátka fanda - westerňákům se to asi líbit nebude a na fandy Tarrantinovské to také dojem neudělá neb je málo krve, hudba nevýrazná a dialogy prachbídné. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No má to kurevsky televizní look a není to zase až taková řežba jak slibuje název, ale i když se jedná jenom o lehce nadprůměrný béčkový počin, tak musím přidat hvězdu navrch, protože když to porovnám z některými skvosty ve kterých Trejo v poslední době hrál (jako já mám toho zjizvenýho drsňáka celkem rád, ale bere fakt úplně všechno a hraje v kdejaký mrdce) tak je to o třídu lepší. Takže vcelku spokojenost a beru to jako předkrm před dlouho očekávaným návratem pana Mačety.70% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Počas natáčania v rumunskej Bukurešti vošiel do scény túlavý pes. Mickey Rourke si ju adoptoval a dal jej meno Foxy. (whack)
  • Při scéně s dostavníkem ve městě, kdy skáče Calathea (Dina Meyer) z dostavníku, je videt, jak jsou nohy zavlečeny do oprátí, které je táhnou pryč. V mžiku je ale vše v pořadku a Calathea leží na zemi, kam dopadla. (Beo.wulf)
  • Po tom, čo Mickey Rourke v Bukurešti pri natáčaní videl množstvo zúbožených túlavých psov, sa rozhodol založiť útulok veľkosti futbalového štadióna pre viac ako 100 000 psov, do ktorého plánoval investovať až 2 000 000 amerických dolárov. (whack)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno