Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celá parta četníků ze Saint Tropez je poslána do důchodu. Cruchot žije na překrásném zámku se svou ženou a nudí se. Když jeden z party utrpí ztrátu paměti, ostatní se rozhodnou ho unést a připomenout mu staré krásné časy. Ve svých starých uniformách však Saint Tropez obrátí vzhůru nohama. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

kingik 

všechny recenze uživatele

Dá se s tím zabít čas. Tenhle humor hodně zestárnul. To co mně přišlo směšné až roztomilé sleduji dnes s "busterkeaten" ksichtem. Nic zde mě nerozesmálo, ale to je u mě napjosto nojmájní, Údo. Louis de Funes a parta neschopných četníků kolem něj je naivní a jak je možný, že se při své debilitě dostali až na četnickou stanici? Díval jsem se na to znova po velmi dlouhé době a opakované reprizování této sérii jen škodí. 50% ()

Havala 

všechny recenze uživatele

Zábava pokračuje v dobrém duchu. Přehlídka doposud odehraných dílů, myslím že zdařile sestavených. Opět se s vervou vrhli do práce která každému smrdí:-) Srovnáme - li četnickou komedii s Funesem a s Potměšilem, tak se to srovnávat ani nedá. I když toto není nejoblíbenejší film serie, nikdy nezlame, scénky vtipné i po několika desetiletích. 83% ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 2/10/// +přecejen stále pobaví, některé hlášky a grimasy jsou fain -něco už je naopak přehnané (závěr)///Až na slabší začátek a přehnaný konec má stále co nabídnou a jsem až překvapen kolik toho četník ve výslužbě může zažít. Uvidím jak budu hodnotit po zhlédnutí ostatních dílů, přecejen začínat u čtvrtého nění nejlepší, ale co už./// Celkem 70%/// ()

Sosak 

všechny recenze uživatele

Vaření z vody a znásilnění kultovní postavy četníka v podání Funese. Tentokrát se nehodlá vyrovnat s penzí, i přes svůj pohádkový majetek (čert ví, kde to nakrad). Podle mě by bylo nejlepší, kdyby zůstalo u prvního dílu a šmitec. Tady už nejde o nic víc, než nastrkávání populární postavy do různých prostředí. Ech, nesnášim hipíky. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Na četnickou stanici přišla pohroma. Četnický oddíl se musí omladit a tak všichni bez vyjímky musí na zasloužený odpočinek. Jenomže nuda je silnější a tak se všichni potají převléknou do uniforem a… A bohužel, už to nějak není ono. Louis de Funès sice řádí jako obvykle, ale slabý scénář prostě nezachrání. Jedná se i o poslední příběh, kde vystupuje Fougasse v podání Jeana Lefebvra. Scenáristické nápady pro postavu cholerického strážmistra Cruchota sice obsaženy jsou, jako např. obrana svého domu, ale co se týče humoru, krapet to skřípe. S rozvahou a skromností však snímek pobavit dokáže, jen ne tolik, jak by mohlo být očekáváno. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Těsně před odpálením rakety je jí uražena jedna ze směrovek. Když se však poté točí na pláži dokola, má opět všechny. (Mr.Hudson)
  • Mikrobus, ve kterém četníci opouštějí stanici je Renault Alouette 800 z roku 1969. Cruchotovo (Louis de Funès) auto je Peugeot 504 z roku 1970, hippies auto je Ford V8 De Luxe z roku 1937 a auto matky představené (France Rumilly) je Citroën 2CV 4 z roku 1970. (frolish01)
  • Exteriéry klášteru se natáčely v prostředí Château de Saint-Amé poblíž Saint Tropez. (frolish01)

Reklama

Reklama