foto

Henri Attal

  • nar. 13.5.1936
    Paříž, Francie
  • zem. 24.7.2003 (67 let)
    Cucq, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Furet, Le
Květ zla
2002 Propustka
2000 Glandeur, Le
La Candide Madame Duff
Tout est calme
1998 Robin des mers
Vidange
1997 Alliance cherche doigt
Konec sázek
1994 Dobrou noc
1992 Betty
Dům na prodej
Neznámý v domě
1991 Paní Bovaryová
Podtrženo, sečteno!
1990 Autrichienne, L'
Tiché dny v Clichy
1988 Ženská záležitost
1987 Houkání sovy
Masky
Samotář
1985 Poulet au vinaigre
1984 Par où t'es rentré? On t'a pas vu sortir
Pomsta opeřeného hada
Prohnilí
Rozhodčí
1983 Dobrodruh
1982 Litan
Prachy v prachu
Ubožáci
Zemřeš krásnější než já
1981 Kdo nastaví kůži
Système du docteur Goudron et du professeur Plume, Le (TV film)
1980 Embrumé, L' (TV film)
Fantômas: L'échafaud magique (TV film)
Cherchez l'erreur
Nenapravitelní
Rána deštníkem
Tři muži na zabití
1979 Doktor
Piège à cons, Le
Policajt nebo rošťák
Přinutím vás žít
1978 Bažanti a cizinecká legie
Comment se faire réformer
Jeden hot a druhý čehý
Once in Paris...
Plein les poches pour pas un rond...
Réformés se portent bien, Les
Témoin, Le
Útěk
Violette Nozière
1977 Emmenez-moi au Ritz (TV film)
Gang
Point de mire, Le
Roi des bricoleurs, Le
Uspěchaný muž
Zvíře
1976 Bartleby
Tělo mého nepřítele
1975 Folies bourgeoises
Intrépide, L'
Náhradník
Nelítostný souboj
Nevinní se špinavýma rukama
Una gita di piacere
Velké prostředky
1974 Borsalino a spol.
Čtyři sluhové a čtyři mušketýři
Gross Paris
Nada
Ursule et Grelu
1973 Don Juan ou Si Don Juan était une femme...
Moi y'en a vouloir des sous
Vlak
1972 Doktor Popaul
Elle cause plus, elle flingue
Sex-shop
Trop jolies pour ętre honnętes
1971 Jo
Těsně před nocí
Velká mafie
1970 Borsalino
Cinéma de papa, Le
Četník ve výslužbě
Heroin
1969 Velký šéf
Zlatá vdova
1968 Laně
Nevěrná žena
Paša
1967 Notte per 5 rapine, Una
Senzační prázdniny
Vražedné šampaňské
1966 Bourse et la vie, La
Demarkační čára
Fantomas kontra Scotland Yard
Galia
Mužský rod, ženský rod
Paris au mois d'août
Protigangová brigáda
Roger la Honte
1965 Bláznivý Petříček
Fantomas se zlobí
Furia à Bahia pour OSS 117
Modrý Panter
Pleins feux sur Stanislas
Vampire de Düsseldorf, Le
1964 Du grabuge chez les veuves
Fantomas
Gorilles, Les
Hardi! Pardaillan
Honba na muže
Jak vykrást banku
Mort d'un tueur, La
Nejkrásnější podvody světa
Tigre aime la chair fraiche, Le
Záhadný kontraband
1963 Assassin connaît la musique..., L'
Château en Suède
Landru
Méfiez-vous, mesdames !
Melodie podzemí
Ophélia
OSS 117 se déchaîne
Vice et la vertu, La
Vierges, Les
1962 Arsen Lupin kontra Arsen Lupin
L'Assassin est dans l'annuaire
Le Crime ne paie pas
Le monte-charge
Pařížanky
Petits matins, Les
Žít svůj život
1961 Auguste
Les godelureaux
Máte ráda Brahmse?
Saint Tropez Blues
Žena je žena
1960 Hezké holky

TV seriály

1996 Nouvelle tribu, La (TV seriál)
1991 Gang des tractions, Le (TV seriál)
1980 Arsène Lupin joue et perd (TV seriál)
Fantômas (TV seriál)
1978 Claudine (TV seriál)
1974 Histoires insolites (TV seriál)
1967 Lagardère (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Dokumentární

1982 Cinéma cinémas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace