Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Roztržitý policejní důstojník Cruchot zachraňuje Saint Tropez před mimozemšťany s lidskou podobou. Jediný způsob jak je rozeznat od lidí je, že pijí olej a pohonné látky a když se jich člověk dotkne, znějí jako prázdné plechové nádoby. Podaří se Cruchotovi a jeho partě zamezit přílivu mimozemských bytostí na Zemi a zachránit nejen Saint Tropez ale i celé lidstvo? (Intersonic)

(více)

Recenze (365)

Klasyk 

všechny recenze uživatele

Scéna kdy je Funes převlečený za jeptišku nemá chybu a vždy se u ní můžu potrhat smíchy. To se musí vidět. ()

xander 

všechny recenze uživatele

Dˇalšia bláznivá komédia v hlavnej úlohe so skvelým Luisom de Funésom, s nevýdaným množstvom humoru. Niekto môže hovriť, že sú vo filme niektoré nelogické scény, ale to my je vlastne jedno, pretože, také vypilované a vydarené komédie ako s pánom Funésom, sú v súčastnosti veľkou raritou. ()

tribys 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malý, tk se mi to sakra nelibilo...ted musim rict, ze to neni spatny...ale nevim, jestli to neni tim, ze jsem pred chvili dokoukal cetnik ve vysluzbe ()

surprise 

všechny recenze uživatele

Nejroztomilejší komedie s Funesem a možná celého mého života. Každá minuta mě rozchechtává a to se už ani nemusím dívat. Stačí si vzpomenout. Pevně usazený kámen mých filmových zážitků. ()

Mrtvobog 

všechny recenze uživatele

U mňa jeden z najlepších dielov spolu so Žandárom zo Saint Tropez. Okrem toho, že ide o vynikajúcu komédiu, tak ide o jednu z mála podarených vecí zaoberajúcich sa mimozemšťanmi. Aj keď je to viac-menej komédia, tak film má dobrú sci-fi atmosféru, strhujúcu a mrazivú hudbu, dosť dobre stvárnených alienov, a samozrejme podarený humor a nesmrteľne neprekonateľný dabing. Priznám sa, že ako malý zasran som sa tohto dielu bál (neviem, ale podľa mňa má tenti diel v sebe dosť hutnú atmosféru, čo sa mimozemšťanov týka). ()

Peabody 

všechny recenze uživatele

EJstliže o některých u nás prodávaných směsích říkáme doma Čaj třikrát vyvařený pro křesťanské psy (což je podle mého prapředka doslovný překlad názvu, který mu vtipný Číňan napsal za peníze pěknou kaligrafií na etiketu), tak tohle je obdoba mezi Četníky. Což je série, která mne v prvním dílu nadchla, ve druhém bavila, atd atd a tady už to ani fúze se scifi, mým oblíběným žánrem, nemohla zachránit. Duté prázdné nezábavné. A sci fi je to taky mizerná. Kdepak - jistě, najde se tu pár zábavných scének, ale řekl bych, že jsou moc daleko od sebe. ()

Alvin 

všechny recenze uživatele

Přidávám se k hodnocení pánů Djkoma a Renton. I já, ve svých možná deseti letech, jsem tuhle kombinaci četnické komedie a sci-fi s létajícími talíři a mimozemšťany považoval za naprosto úžasný film a na tom už čas nic nezmění! :-) ()

MrSalieri 

všechny recenze uživatele

"Jděte se vyčůrat!", "On pije olej. Pije oleej!", "Takhle bác udělala matka představená, Abatyše", "Óóó náš maličkej vůz".. musím se přiznat, že s Četníkem ze Saint Tropez a Četníkem se žení určitě nejlepší díl. ()

RoxaNie 

všechny recenze uživatele

Veľkou chybou bolo nahrádzať Jozefu nejakou neznámou herečkou, radšej ju mali z deja vynechať. A ten záver bol dosť odveci. Scény s mníškou už ani neboli vtipné... niekedy by sa jednoducho nemalo točiť mnoho pokračovaní už jedného úspešného filmu. Je to ako skúšať zapáliť popol. Môžete tam hodiť novinový pripálený papier, alebo to roznietiť pepom, ale stále to pôvodné už bude zhorené a jeden oheň z toho nebude. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Neskutečně blbý film, ale díky tomu, že je to sci-fi, je tam vesmírná loď a plechoví emzáci, jsem ho měl vždycky nejraději. ()

Peddro 

všechny recenze uživatele

Celkem veselé pokračování řady Četníků. Nicméně vadí mi nelogické chování Cruchota při konfliktu s mimozemšťany v restauraci. Cruchot běží pro pušku, místo toho, aby vytáhl služební zbraň z pouzdra... ()

Rarity_MLP 

všechny recenze uživatele

Můj nejoblíbenější snímek z řad Četníků a můj druhý nejoblíbenější film s Louis de Funésem. Vrací mne do doby kdy Francie byla Francií, kdy zesměšňování policie bylo legrační, nikoliv trapné, kdy i scifi bylo možné pojmout jako skutečnou celovečerní legraci a kdy žil jeden z největších velikánů filmového plátna. ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Jediný díl z Četníků, který jsem pochopil obsahu, a to ještě v době, kdy jsem problémy s pozorností u filmů ještě neměl tak silné (tehdy jsem pochopil film, který jsem ani neměl v úmyslu vidět, a měl to jen jako kulisu). Asi proto, že se mi strašně tehdy líbila ta syntetická hudba u scén s mimozemšťany. ()

Reklama

Reklama