Reklama

Reklama

Tetovaný

  • Francie Le Tatoué (více)
Trailer

Félicien Mézeray (Louis de Funès) prodá všechno. Jednoho dne výhodně zpeněží i obraz Modiglianiho, který mu nepatří. Je totiž vytetovaný na zádech chlapíka Legraina (Jean Gabin), který se tak postará o pěkná překvapení a zábavu. Louis de Funès a Jean Gabin hned ve dvou pyžamových modelech! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (2)

Trailer

Recenze (194)

jandula00 

všechny recenze uživatele

já nevim, ale posledních pár let mě ten styl humoru Louise de Funése nějak nebere. Je na můj vkus až moc uřvaný a buranský. Nicméně Jean Gabin vrací do příběhu klid a pohodu a jeho posílání do hladomorny mě vyloženě bavilo. Celkově se mi moc líbila zápletka a postupná přeměna hlavních postav, ale bohužel žádný velký filmový zážitek to nebyl. Ani nedoporučim, ani znovu nekouknu... ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Neviem, či to bolo práve Gabinom, ktorý spoluprácou s Funèsom filmu tak pomohol a prispel, ale s istotou musím povedať, že som sa náramne bavil. Nápadmi sa to len tak hemží, takže určite aj scenárista s citom pre pointu tu mal svoju veľkú zásluhu. Scény s hladomorňou predčili jej možnosti a hlášky ako: -Pane, jaký sport pěstujete? -Válku, před léty. -No vidíte, nastal mír a sportovec stloustnul!, a ďalšie sa musia nechať! Škoda, že títo páni sa už spolu v nijakom kúsku neobjavili. 85%. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Asi takhle: film jsem poprvé viděla (či spíše poslouchala) při přípravě náročnějšího jídla teprve tento víkend, takže dojem není ovlivněn žádnou nostalgií. Přišlo mi to jako průměrná francouzská krávovina, ztřeštěná, uječená, ukecaná, která má své světlé stránky, ale ve výsledku mi spíše lezla na nervy. Dvě hvězdičky jsou převážně za dva Pány Herce a jejich kvalitní dabing, jinak marně hledám důvod, proč této moralizující taškařici udělit třetí hvězdičku. 49% ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Se scénářem se zjevně nikdo příliš nepiplal a vsadilo se na to, že když budou spolu na plátně Funes a Gabin, tak z toho prostě nějaká ta legrace bude. Což je sice občas pravda, ale opravdu jen občas. V některých chvílích mi to trochu připomnělo seriál Byli jednou dva písaři (zejména ve scéně s judem). Ovšem spojení Sovák-Horníček mi přišlo mnohem zábavnější než Funes-Gabin. ()

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Louis byl zase geniální ale jeho herecký kolega byl totálně nesympatickej debílek. Gabaina sem nikdy moc nemusel ale to co zkouší tady je ubohý až běda. Kdyby byl Funes pořádně důraznej, stáhne z toho zelenýho mozku kůži jak slídu z párku. No aspoň že ho Lou na konci pošle s těma jeho kecama do prdele. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (5)

  • Jean Gabin a Louis de Funes spolu během natáčení nepromluvili mimo kamery jediné slovo. (fandalehy)
  • Rivalita a nepříliš dobré pracovní vztahy mezi Jeanem Gabinem a Louisem de Funèsem byly obecně známým faktem. K jejich dokreslení nejlépe poslouží záznam z tiskové konference, která proběhla právě v průběhu natáčení Tetovaného a kterou dodnes připomínají životopisci obou slavných herců. Na otázku ohledně nejoblíbenějších filmů toho druhého odpověděl de Funès s nadšením: "Mám rád všechny Gabinovy filmy", zatímco Jean Gabin reagoval s nepřítomným pohledem: "Neviděl jsem žádný film pana de Funèse." (argenson)

Reklama

Reklama