Reklama

Reklama

VOD (1)

Do Kattegatu se z Islandu vrací Kjetill, aby hledal nové osadníky. Ubbe jeho příchod radostně vítá, protože Kjetill tvrdí, že na Islandu žije muž jménem Othere, který údajně spatřil bájnou neosídlenou zemi na západě, kterou Ubbe hodlá hledat... (TV Prima)

Recenze (16)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bjorn rieši dilemu, či sa má postaviť na stranu kráľa Haralda, Lagertha vedie život farmárky a Ubbe sa zhovára s navrátilcom z Islandu a snaží sa zistiť čo sa stalo s Flokim a či sú zvesti o Novej zemi na Západe pravdivé. Ivar sa zatiaľ s Olegom vyberie do Novgorodu, kde sa Oleg svojským spôsobom ujme opatery nad následovníkom trónu Igorom...intrigy sa dostávajú pomaly na úroveň Hry o Tróny a aj keď je akcie zatiaľ pomenej šiesta séria ma viac ako slušný úvod. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I attacked Constantinople, defeated its defenders, and subdued it. Afterwards, I was invited to dine with its rulers to make peace, since I was not strong enough to occupy the city indefinitely. But just before the feast, I had a dream. I dreamed that my wine was poisoned. So, I refused to drink it. But two of my commanders, ignoring my warning, did drink, and died in the greatest agony soon afterwards. From that moment, I was called... The Prophet." ()

Reklama

sadsammy

všechny recenze uživatele

Nevím jestli je to dobré pokračování velkolepého seriálu o vikingech, tedy řeknu jenom, že není to špatný a na tom asi skončím. Hra herců pomalu padá, nečekala jsem od D. Kozlovského takový dobrý výkon, protože v Rusku ho nemáj moc rádi, ale on asi jedinej kdo tahá seriál svoji šílenou hrou, Ivar mne docela zklamal. Jinak dál budu koukat jen proto abych se dozvěděla jak se skončí. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kecavá, avšak zaujímavejšia epizóda ako tá predchádzajúca, síce jedna postava sa ani poriadne nepredstaví a už je hor kardanom ale inak fajn. Hvitserk je alkáč jak prasa a Ubbe síce plánuje cestu do "USA" ale Bjorn ide riešiť vlastné veci, tak sa uvidí. No každopádne je jasné, že Bjorn vylíčený osud Flokiho nezožral, avšak ja dúfam, že naozaj nežije lebo akože pokiaľ z neho urobia ešte väčšieho kokota jak bol v 5. sérii, tak amen tma, našťastie Ivar a nováčik Oleg to vyvažujú. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ťažisko deja sa presúva do Ruska. Trochu diskutabilný ťah tvorcov v poslednej sérii, keďže väčšina divákov to pozerá už len zo zotrvačnosti a zvedavosti ako to s Ragnarovými synmi nakoniec všetko dopadne. Nedá sa to označiť úplne za nudné, ale narýchlo predstavovať a hneď v zápäti likvidovať nové postavy, len preto aby sa niečo dialo, je len ďalším zbytočným naťahovaním času... ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama