Reklama

Reklama

Vikingové - Série 6 (2019) (série)


Dokonalé plány (S06E10)

(epizoda)
  • Česko Plán takřka bez chyby (více)

VOD (1)

Král Harald a Bjorn se připravují na útok ruských nájezdníků. V Kyjevě připravuje plán invaze do Norska sám Ivar, kterému je jasné, že dojde k rozhodujícímu střetu s jeho nejstarším bratrem Bjornem... (TV Prima)

Recenze (21)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci vsadily na iluze, a po konci epizody zůstává mnoho otázek. Díl byl pěkně rozjetý, děj se hýbal kupředu, a bitva vypadala dobře. Natočeno je to krásně a některé záběry jsou nádherné. Jenomže, jako případě 5 série 10 epizody, jsme dostaly iluze, se kterými si tvůrci pohráli mnohem více. Co musím nejvíce pochválit nejsou jenom krásné záběry, ale i hudba, která se dobře poslouchala. Tvůrci mají v dalších dílech co vysvětlovat, a děj vypadá, už jen kvůli ukázce na další díl, že to bude hodně zajímavé. No doufám, že to nezkazí, byla by to obrovská škoda. Ajaj, to čekání bude dlouhé. P.S. Po konci dílu jsem myslel, že televizi zničím, zkrátka jsem měl chuť vraždit. : ( ()

Mitin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V poslední epizodě mid-season bylo spoustu věcí co za to stály a spoustu postavených na hlavu. Gunnhilde zřejmě nejdřív utrpěla ztrátu mozku a potom její vinou ztrátu nenarozeného dítěte. Další nepochopitelná ptákoviny byly masový kuličky se špíchálama a jejich následný zapalování poté, co už stojí. Samozřejmě Bjorn je naživu, jak potvrdil i ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľčo Bjorn plánuje obranu hlavného mesta pri ktorej mu Harald nie je príliš nápomocný, Hvitserk je presvedčený že našiel svoj osud a ním je stáť po boku Ivara. Ten spolu s Olegom a Igorom plánujú stratégiu invázie a zdá sa že stretu bratov sa nebude možné vyhnúť...Už z predošlých sérií sme boli zvyknutý na nejaké tie vízie počas bitiek a tie opäť túto inak skvelú epizódu trochu narušili. Netvrdím, že tam vôbec nemajú čo robiť ale celkový koncept určite trochu naštrbia a tentokrát úplne zbytočne. Je priam neuveriteľné, že v komentároch na fanpage Netflixu na sociálnej sieti človek objaví komentár českej fanynky seriálu, ktorá ďakuje že dnes konečne zaradili seriál do ponuky, keď prvých epizód už dávno väčšina fanúšikov videla... ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci očividně chtějí v dalších deseti epizodách hodně vysvětlovat. Protože tenhle narativní bordel jen těžko uspokojí vikingské fandy. Namísto krvavé řezanice tady máme chronologicky opět rozházenou prapodivnou skoro bitvu, kde není zřejmé zda je to real deal, nebo jen něčí představivost. A tak se surealistické snové obrazce střetávají se zajímavými panoramaty ala Troy, kde ale tvůrcum na zemi chybí tah na bránu i lepší střih. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Najprv nudné prípravy na vojnu, z ktorých vytrhne diváka len znásilnenie. Neskôr tu máme už bitky, ale nie sú dostatočne krvavé, len artové. Vylodenie sa netočí Spielberg, bohužiaľ. Na postavách kvôli zbytočnému deju poskakujúcemu raz sem, potom tam už divákovi prestalo veľmi záležať. Veľa priestoru v epizóde zaberajú fiktívne scény (áno, vo fikcii) rozhovoru Bjorna s Ivarom, ktorí sa v epizóde nestretli, tak je z toho rozkúskovaný bordel. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Při útoku na pláž hraje „Fylgija Ear“ od skupiny Heilung. Na konci epizody hraje „Snake Pit Poetry“ od Einara Selvika. (Duoscop)

Reklama

Reklama