Reklama

Reklama

Metallica: Through the Never

  • USA Metallica: Through the Never (více)
Trailer 2

Legendární americká kapela Metallica přináší na plátna kin zcela nový filmový zážitek. Film s názvem, odkazujícím na stejnojmennou píseň z Black Album, sleduje mladíka Tripa (Dane DeHaan), který na živém koncertě skupiny musí splnit nebezpečnou tajnou misi. Kulisami jeho příběhu je jeden z nejlepších koncertů Metallicy ve vyprodané aréně. Tento jedinečný projekt v sobě spojuje filmový příběh a velkolepé živé záběry z koncertu jedné z nejpopulárnějších a nejvlivnějších rockových kapel v historii. Filmovému divákovi přináší neopakovatelný  a vzrušující 3D zážitek, který díky oslňující pyrotechnice, propracovaným jevištním scénám a obrazem snímaným najednou 24 kamerami, nemá na plátně obdoby. (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu Metallica nejvíce hraje své skladby z alb „Ride The Lightning“ (1984), „Master of Puppets“ (1986) a „Metallica“ – zvané též „The Black Album“ (1991). Pokaždé jsou to písně tři. V případě „Ride The Lightning“ jde o skladby „Creeping Death“, „For Whom The Bells Tolls“ a „Ride The Lighning“. U „Master of Puppets“ se jedná o skladby „Master of Puppets“, „Battery“ a „Orion“ (tato skladba zní během titulků). U „Black Album“ se jedná o skladby „Wherever I May Roam“ (kde zahraje kapela pouze úvodní riff), „Nothing Else Matters“ a „Enter Sandman“. Dále ve filmu zazní skladby z alb „Kill 'Em All“ (1983), „...And Justice For All“ (1988), „Reload“ (1997) a „Death Magnetic“ (2008). Dále ve filmu zazní už jen jediná skladba, která není od Metallicy, a to „The Ecstasy Of Gods“ od Ennia Morriconeho. (FrankSusta)
  • Obsah tašky, kterou měl Trip (Dane DeHaan) přinést zpět do arény, nebyl nikdy ukázán ani vysvětlen. (Punisher)
  • Ačkoli úvodní scéna a pár dalších poukazuje na to, že se koncert odehrává v BC Place areně, samotný koncert se uskutečnil v Rogers Areně ve Vancouveru, která se nachází jen pár metrů od BC Place. (Punisher)
  • Všetky skladby okrem poslednej sú živými nahrávkami z koncertu, ktorý sa uskutočnil v auguste 2012 v Kanade. Skladba "Orion" bola nahratá počas zvukovej skúšky. (Gothar)

Reklama

Reklama