foto

Mackenzie Gray

  • nar. 22.11.1957 (63 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Mackenzie Gray se narodil a vyrůstal v kanadském Torontu. Studoval a pracoval v Londýně, dostudoval na Univerzitě Toronto. Hrál v různých nezávislých anglických filmech,  jeho první americký celovečerní film byl Wars (1983).

Objevil se ve více než 130 filmech a pořadech. Je také režisérem, scénáristou a producentem a to nejen ve filmu, ale i v divadle. Pět let učil historii filmu na Art Institute Of Vancouver a vyučuje herectví na University of British Columbia. Čtyři roky byl členem představenstva Academy of Canadian Cinema and Television (Akademie kanadského filmu a televize). Hrál nového Lexe Luthora v poslední řadě Smallville.

Daniel "Jocker94" Winter

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ples s princeznou (TV film)
Rabid
2018 Pinocchio Project
The Prodigal Dad
2017 Heart of Clay
2016 2BR02B: To Be or Naught to Be
2015 Christmas Truce (TV film)
Život v hříchu (TV film)
2014 Barbie a Kouzelná dvířka
2013 Metallica: Through the Never
Muž z oceli
Trainer, The (TV film)
2011 Grave Encounters
2010 Cesta do pekel
2009 Barbie uvádí Thumbelina
Imaginárium Dr. Parnasse
Messages Deleted
Rytíři krvavé oceli (TV film)
2008 A Zombie Musical
Jízda do pekel 2
Mothers&Daughters
Poe: Last Days of the Raven
Storm Seekers (TV film)
Záhada sfingy (TV film)
2007 Mravenčí invaze (TV film)
Odstřelovač
2006 Boom Boom Sabotage
In Her Mother's Footsteps (TV film)
Merlinův učeň (TV film)
Vánoce v Kaštanové ulici (TV film)
2005 Ark
Tajné životy (TV film)
2004 Lucky Stars
Part of the Game
2003 Na mou čest (TV film)
Stopař II: Čekám...
2002 Babylon 5: Legenda o strážcích (TV film)
Madeline: My Fair Madeline (TV film)
2001 Na palubě Jednorožce (TV film)
Walking Shadow (TV film)
2000 Artist's Circle, The
Drsný zákon (TV film)
Legs Apart
1999 Cybermaster
Spasitel
1998 Ničící žár (TV film)
1997 2103: The Deadly Wake
Cellar, The
Krvavý stín
Učitelka snědla můj domácí úkol
1996 Johnny Shortwave
1994 Replikátor

TV seriály

2020 Nancy Drew (TV seriál)
The Whisper Box (S01E13)
2018 Riverdale (TV seriál)
Kapitola 33: Stín pochybnosti (S02E20)
2017 Legion (TV seriál)
Chapter 7 (S01E07)
Chapter 6 (S01E06)
Chapter 5 (S01E05)
další epizody (7)
Riverdale (TV seriál)
Kapitola 15: Noční dravci (S02E02)
Kapitola 2: Dotek zla (S01E02)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Destiny (S01E15)
Pilot, Part 1 (S01E01)
The Switch (TV seriál)
2015 Fargo (TV seriál)
Loplop (S02E08)
2014 Bitten (TV seriál)
Vengeance (S01E09)
2013 Prokletí Spooksvillu (TV seriál)
The Dark Corner (E11)
The Thing in the Closet (E06)
The Howling Ghost (E04)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Manhattan (S02E14)
Hranice nemožného (TV seriál)
Svoboda (S05E12)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Kit Nelson (E03)
Strážce spravedlnosti (TV seriál)
Blood Alley (S02E02)
2011 Kennedyové (TV seriál)
Life Sentences (E05)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
Lidský terč (TV seriál)
The Bridge (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Lazarus (S10E01)
2009 Iron Man: Obrněná dobrodružství (TV seriál)
2008 Svatyně (TV seriál)
Gumoví lidé (S01E04)
Agentura Jasno (TV seriál)
Vražedná móda (S02E15)
2007 Lovci duchů (TV seriál)
Co je a co nikdy nemělo být (S02E20)
2006 Kyle XY (TV seriál)
Diving In (S01E04)
Smallville (TV seriál)
Kyborg (S05E15)
2005 Mladí mušketýři (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Lapené světlo (S02E07)
2004 The Collector (TV seriál)
2002 Stargate: Infinity (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
Smyčka (E09)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Svíčka / Květinová porota / Rádce / Staré kolo / Učitel hudby (S04E08)
2001 Alienators: Evolution Continues (TV seriál)
Mary-Kate a Ashley (TV seriál)
Pro dobrou věc (TV seriál)
Andromeda (TV seriál)
Forced Perspective (S01E15)
Sherlock Holmes in the 22nd Century (TV seriál)
A Case of Identity (S02E09)
The Adventure of the Mazarin Chip (S02E08)
The Adventure of the Beryl Board (S02E07)
další epizody (9)
2000 Action Man (TV seriál)
Call of the Wild (TV seriál)
Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
Secret Agent Man (TV seriál)
Sherlock Holmes in the 22nd Century (TV seriál)
The Man with the Twisted Lip (S01E17)
The Red-Headed League (S01E16)
The Five Orange Pips (S01E15)
další epizody (4)
1999 Pro strach uděláno (TV seriál)
Sherlock Holmes in the 22nd Century (TV seriál)
The Adventure of the Blue Carbuncle (S01E13)
The Musgrave Ritual (S01E12)
The Adventure of the Dancing Men (S01E11)
další epizody (13)
Krajní meze (TV seriál)
Soukromý let (S05E06)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Master Keaton (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Síť (TV seriál)
Vrána (TV seriál)
Welcome to Paradox (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Charity (S01E04)
Dead Man's Gun (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
Perfect Strangers (S03E10)
1996 Zmije (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
1995 New Adventures of Madeline, The (TV seriál)
1994 Mighty Jungle, The (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1992 Secret Service (TV seriál)
Věčný rytíř (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)

Dokumentární

2014 China on the Western Front (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky