foto

Mackenzie Gray

  • nar. 22.11.1957 (59 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Mackenzie Gray se narodil a vyrůstal v kanadském Torontu. Studoval a pracoval v Londýně, dostudoval na Univerzitě Toronto. Hrál v různých nezávislých anglických filmech,  jeho první americký celovečerní film byl Wars (1983).

Objevil se ve více než 130 filmech a pořadech. Je také režisérem, scénáristou a producentem a to nejen ve filmu, ale i v divadle. Pět let učil historii filmu na Art Institute Of Vancouver a vyučuje herectví na University of British Columbia. Čtyři roky byl členem představenstva Academy of Canadian Cinema and Television (Akademie kanadského filmu a televize). Hrál nového Lexe Luthora v poslední řadě Smallville.

Daniel "Jocker94" Winter

Herecká filmografie

Filmy

2017 Heart of Clay
2016 2BR02B: To Be or Naught to Be
2015 Christmas Truce (TV film)
Život v hříchu (TV film)
2014 Barbie a Kouzelná dvířka
Pinocchio Project
2013 Metallica: Through the Never
Muž z oceli
Trainer, The (TV film)
2011 Grave Encounters
2010 Cesta do pekel
2009 Barbie uvádí Thumbelina
Imaginárium Dr. Parnasse
Messages Deleted
Rytíři krvavé oceli (TV film)
2008 Jízda do pekel 2
Mothers&Daughters
Poe: Last Days of the Raven
Storm Seekers (TV film)
Záhada sfingy (TV film)
2007 Mravenčí invaze (TV film)
Odstřelovač
2006 Boom Boom Sabotage
In Her Mother's Footsteps (TV film)
Merlinův učeň (TV film)
Vánoce v Kaštanové ulici (TV film)
2005 Ark
Tajné životy (TV film)
2004 Lucky Stars
Part of the Game
2003 Na mou čest (TV film)
Stopař II: Čekám...
2002 Babylon 5: Legenda o strážcích (TV film)
Madeline: My Fair Madeline (TV film)
2001 Na palubě Jednorožce (TV film)
Walking Shadow (TV film)
2000 Artist's Circle, The
Drsný zákon (TV film)
Legs Apart
1999 Cybermaster
Spasitel
1998 Ničící žár (TV film)
1997 Cellar, The
Krvavý stín
Shadow Zone: My Teacher Ate My Homework
2103: The Deadly Wake
1996 Johnny Shortwave
1994 Replikátor

TV seriály

2017 Legion (TV seriál)
Chapter 7 (E07)
Chapter 6 (E06)
Chapter 5 (E05)
další epizody (7)
Riverdale (TV seriál)
Chapter Two: A Touch of Evil (S01E02)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Destiny (S01E15)
The Switch (TV seriál)
2015 Fargo (TV seriál)
Loplop (S02E08)
2013 Bylo, nebylo (TV seriál)
Manhattan (S02E14)
Hranice nemožného (TV seriál)
Svoboda (S05E12)
2012 Alcatraz (TV seriál)
2011 Kennedyové (TV seriál)
Life Sentences (E05)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
Lidský terč (TV seriál)
Strážce spravedlnosti (TV seriál)
The Bridge (TV seriál)
2008 Iron Man: Obrněná dobrodružství (TV seriál)
Svatyně (TV seriál)
2007 Lovci duchů (TV seriál)
What Is and What Should Never Be (S02E20)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Kyle XY (TV seriál)
2005 Mladí mušketýři (TV seriál)
2004 Collector, The (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
2002 Stargate: Infinity (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Caitlin's Candle/The Flower Jury/The Mentor/The Old Bike/The Music Teacher (S04E08)
2001 Mary-Kate a Ashley (TV seriál)
Pro dobrou věc (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
2000 Action Man (TV seriál)
Andromeda (TV seriál)
Call of the Wild (TV seriál)
Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
Secret Agent Man (TV seriál)
1999 Pro strach uděláno (TV seriál)
Sherlock Holmes in the 22nd Century (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Master Keaton (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Síť (TV seriál)
Vrána (TV seriál)
Welcome to Paradox (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Dead Man's Gun (TV seriál)
1996 Viper (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
New Adventures of Madeline, The (TV seriál)
1994 Mighty Jungle, The (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1992 Secret Service (TV seriál)
Věčný rytíř (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace