Reklama

Reklama

Sto krvavých akrů

(festivalový název)
  • Austrálie 100 Bloody Acres
Trailer

Obsahy(1)

Podnikaví bratři z australského vidlákova rozjeli vratký byznys s organickým hnojivem. Zásoby fertilizéru, jehož tajnou ingredienci tvoří nadrcená lidská těla, se rychle tenčí. V palčivé situaci se objevuje trojice šťavnatých stopařů, jejichž měkké tkáně by mohly rodinnou farmu zachránit. (MFF Karlovy Vary)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Presne takto si prestavujem hororovú komédiu,tu je presne vyvážený pomer komédia horor ani jedného nie je viac ani menej.Krvavé,svižne a veľmi zábavné.Drsné hlášky,drsný hrdina ktorému sa to drsne vymklo z pod kontroly a začne drsne všetkých zabíjať.Z hereckého obsadenia musím vyzdvihnúť drsného vidláka A.Sampsona,ktorý to uhral s prehľadom a A.McGahan ktorej tato rola veľmi pristala ale aj všetci ostatný boli dobrý. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Taková příjemná pohodička od protinožců. Pobaví jen střídmě, ale obsazení se opravdu povedlo a Reggie se Sophií jsou vyloženě sympaťáci, co dokážou film utáhnout i ve slabších chvilkách. Co se týče násilí, tak gore spíše po menších dávkách, napětí jen minimálně. A mezitím, co jedna z postav líže osmdesátiletou stařenku, druhá si honí nad plakáty s Halifaxovou, soudní psychiatričkou. A pozor, na návštěvu zajde i Mick Taylor, drsoň z Wolf Creek. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Zábavná, řemeslně velmi pěkně zvládnutá australská hororová komedie o dvou bratrech, výrobcích organického hnojiva, a třech mladých turistech, z nichž chtějí ono hnojivo vyrobit. Hororu velmi málo (řezničiny ovšem docela hodně), komedie o poznání víc. Výbuchy smíchu ale taky nečekejte, je to spíše taková příjemná, lehce úsměvná podívaná se sympatickými postavami. Dějově poměrně čitelné, ale i tak to zabaví. Na rozdíl od spřízněného Tucker and Dale vs. Evil má Sto krvavých akrů méně originální východisko, ale na mne osobně fungovala tato australská sranda o něco lépe. Silnější tři hvězdy. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Už bych se opakoval, že jsou Australáci současným králem hororu, ale i Sto krvavoučkých akrů to zas a znova jenom potvrzuje. Přísady jsou tradiční- skvělý prostředí australskýho vidlákova, sympatičtí záporáci (tady ta dvojka, to jsou bratříčci k pohledání), no a skvělá redneck mjůzika, nevím, někdy mi asi stačí málo, abych se vrchovatě pobavil. A nejnechutnější scéna? Orální sex, definitely :-) ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná oddechovka. Zjišťuju, že poslední dobou mi australský a novozélandský filmy docela sedí a tak je to i v tomhle případě. Dobrej casting, jednoduchej, místy i vtipnej příběh a občas i nějaká ta krev. Žádnej gore fest nečekejte a ani výbuchy smíchu. Je to tak jaksi mile úsměvný. I předvídatelný. Ale to vůbec nevadí a absolutně mě zvlálcovala scéna s vyhuleným týpkem v pohádkové vesničce. Ani horší ani lepší, ale průměrný tři. 50% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna krátka scéna. (MikaelSVK)
  • Filmovalo sa v okolí mesta Adelaide, ktoré je hlavným a najľudnatejším mestom štátu Južná Austrália. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama