Reklama

Reklama

Lyžování, sněhové koulovačky a kluzké svahy. Dobrodružství pokračuje v lyžařském středisku ve Val d'Isere, kde se opět všichni sešli...  Nathalie a Bernard přijedou na lyže a ubytují se v apartmánu. Gigi provozuje creperii, její manžel Jeröme má lékařskou praxi. Jean-Claude je stále nešťastný a snaží se svést jakoukoliv hezkou ženu ve svém okolí. Christiane přijede s novou známostí, starším, ženatým mužem. Popeyé je "pod pantoflem" své ženy a částečně i jejího milence. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Ukázka z filmu 3

Recenze (15)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ci zrovna kultova komedia, to tazko a dost o tej "kultovosti" pochybujem. Kazdopadne kvalitativny posun oproti slabej a len priemernej jednotke. Od mora sa dej presunul do zasnezenych hor a opat chyba dejova linia, je to skor len sled kadejakych scenok. Pribudlo humoru, rezia sa zlepsila, hoci Lhermitte ´bol asi najslabsi clanok v tomto filme. Kazdopadne na odreagovanie ja film ako stvoreny : 70 % ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Výborná oddechovka, pří které dostane bránice parádně na frak. Titulní melodie je poměrně vtíravá, ale ve filmu se objevuje několikrát a to štvalo i mě. To trošku sráží pohodový zážitek z filmu. Pokud se člověk chce ale pořádně pobavit, tak mu nezbyde nic jiného než tento fakt překousnout a nechat se unášet na šílených situacích, kterých je tu samozřejmě dostatek. I mě utkvěla v hlavě scéna s frndou a tou trojicí Italů. To je zajímavé, že si člověk zapamatuje jen bláznivé věci a situace. ()

Reklama

julie_mie 

všechny recenze uživatele

Kultovní francouzská komedie s úžasnou sestavou Lhermitte, Clavier, Balasko, Blanc, Chazel a Lavanant. Škoda, že trojka se pokusila navázat na historii a pokračovat v tom, co mělo dvojkou skončit... Tenhle díl je mým nejoblíbenějším a skupina kolem Thierryho a Christiana je dokonalá včetně Le père Noël est une ordure. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Mať takú skvelú zostavu komediálnych hercov ako Clavier, Lhermitte, Jugnot a Blanc a spraviť z toho takú zúfalo nevtipnú akože komédiu to je fakt umenie. Teda pokiaľ sa nechytáte za brucho pri scénach ako niekto nevie nastúpiť/vystúpiť z vleku, prípadne že zastane na konci rady ľudí a postupne všetci popadajú ako domino. Mne takéto scény prídu vyložene trápne a tak som sa cítil počas celého filmu. Možno 2x som sa usmial, toť vše. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na rovinu se přiznám, že jsem u téhle komedie přemýšlel nad hodnocením mezi čtyřmi a pěti hvězdičkami. Ale zvítězila upřímnost. Já tenhle film předtím vůbec neznal a byl jsem neuvěřitelně překvapenej jak jsem se řechtal u pomalu každé scény, která se ve filmu objevila. Řechtal jsem se tak, jako hodně dlouho ne. A co, že titulní skladba z tohodle filmu, která se ve filmu protočila snad tisíckrát, mě ke konci už docela dost rozčilovala. Já se fakt bavil. A co víc člověk může chtít, než fajnové pohlazení na duši u bláznivé komedie, u které už teď vím, že se k ní znovu a rád vrátím. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno