Reklama

Reklama

Lovec hlav

  • Česko Likvidátor (více)
TV spot 1

Obsahy(1)

Stopař je nájemný žoldák, tzv. Lovec hlav, který za peníze likviduje zločince, na něž policie nestačí. Po splnění úkolu vždy jen oznámí: „Vymalováno, uklizeno.“ Svým způsobem stojí na straně zákona, avšak policie dává od něho a od jeho metod ruce pryč. Nyní stojí Lovec před mimořádně těžkým úkolem – má vypátrat a zlikvidovat nepolapitelného zločince Francie, zvaného Jestřáb, který při svých loupežích vraždí svědky i ty, jež při svých zločinech využívá. Najde bezprizorního mladíka, přemluví ho k přepadení klenotnictví a pak zastřelí všechny svědky. Policie nezná Jestřábovu totožnost a její poslední nadějí je Lovec hlav. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

TV spot 1

Recenze (207)

RHK 

všechny recenze uživatele

Klasická kriminálka s Belmondem coby prodlouženou a nelegální rukou zákona. Méně akce, průměrně napětí, zato mazanější hrdina a jeho protivník drsný lupič a vrah v uniformě stewarda, o které jsem se půlku filmu domníval, že je policejní. Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=2dwsFCtwjew ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Je to klasický francúzsky kriminálny film zo sedemdesiatych rokov dvadsiateho storočia. Pre mňa asi najmenej zaujímavá "Belmondovka". Belmonda mám radšej ako drsného policajta než ako nájomného žoldniera. Priemerná Francúzska krimi so Jeanom-Paulom Belmondom v úlohe žoldniera na riešenie problémov, dosť vážna úloha bez vtipných hlášok ktorá nie je u Belmonda zvykom, inak klasika s pár bitkami a nejakou tou prestrelkou. ()

Reklama

pakobylka 

všechny recenze uživatele

----- "Žádný člověk není tak bohatý, aby si mohl koupit svou vlastní minulost.“ ----- Tradičně skvělý Jean-Paul Belmondo v thrilleru, v němž se kořistí může stát kterýkoli z obou lovců - Stopař i Jestřáb. Možná neobsahuje až takové množství akčních scén, zato disponuje slušnou dávkou napětí a téměř osudovou atmosférou. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Kam sa hrabú dnešné pokusy o klasický akčný thriller. Belmondo je francúzsky Eastwood (alebo naopak?) a stret týchto dvoch v jednom filme by bol určite kedysi asi takým snom ako je napríklad sen dnešných nadšencov o obsadenie Stallonea a Schwarzeneggera do jedného snímku. Dvojitá zápletka dáva filmu neskutočné grády, stále sa niečo deje, dej je popretkávaný veľmi dobrými nápadmi a tie dve hodinky utečú rýchlejšie ako Belmondov beh za kamiónom. Každý pohyb kamery má svoj zmysel a skvelý hudobný motív dotvára tú správnu, ponurú atmosféru. A okrem iného si tu divák zgustne aj na veľmi nekompromisnej akcii s grandióznym, napínavým finále. Veliká spokojnosť. 85%. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Hodne dobra a drsna kriminalka, jejiz nejvetsi plus je docela svizne odsejpajici a zajimavej dej a Belmondo, kterej tu je za vetsiho drsnaka nez obvykle a nema problem nekoho prejet autem nebo sundat brokovnici a i na tu hlasku si cas najde. No a nejvetsi minus je misty dost divnej strih a celkova zmatenost snimku. Jenom zbejva dodat, ze Cremer je paradni zaporak. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v holandskom meste Vlaardingen, francúzskych obciach Le Barcarès, Le Barcarès, Carrières sur seine a v Paríži. (dyfur)
  • Ve filmu si menši roli zahrála Belmondova sestra Muriel Belmondo, která se objevila celkem ve třech filmech, kde hrál její slavný bratr. Jedná se o snímky Lovec hlav (1976), Samotář (1987) a Neznámý v domě. (1992). (Georgex)
  • Ve chvíli, kdy Stopař (Jean-Paul Belmondo) pomůže vězňovi k útěku, schovávají se v cisterně s vínem. Když však cisternu opustí, jsou oba suší a čistí. (AllShallFall)

Související novinky

Zemřel Jean-Paul Belmondo

Zemřel Jean-Paul Belmondo

06.09.2021

Přichází smutné zprávy z Francie. Svět filmu dnes přišel o jednu z velkých hereckých ikon, ve věku 88 let totiž v Paříži zemřel oblíbený francouzský herec a producent, charismatický Jean-Paul… (více)

Reklama

Reklama