Reklama

Reklama

Lovec hlav

  • Česko Likvidátor (více)
TV spot 1

Obsahy(1)

Stopař je nájemný žoldák, tzv. Lovec hlav, který za peníze likviduje zločince, na něž policie nestačí. Po splnění úkolu vždy jen oznámí: „Vymalováno, uklizeno.“ Svým způsobem stojí na straně zákona, avšak policie dává od něho a od jeho metod ruce pryč. Nyní stojí Lovec před mimořádně těžkým úkolem – má vypátrat a zlikvidovat nepolapitelného zločince Francie, zvaného Jestřáb, který při svých loupežích vraždí svědky i ty, jež při svých zločinech využívá. Najde bezprizorního mladíka, přemluví ho k přepadení klenotnictví a pak zastřelí všechny svědky. Policie nezná Jestřábovu totožnost a její poslední nadějí je Lovec hlav. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

TV spot 1

Recenze (207)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Je vymalováno, uklizeno..“ Tradičně famózní Bebel, jenž užene sprintem i cisternu (pravda plnou), nevytápěná toaleta B.Cremer, úderná hudba Michela Colombiera a takřka "sergioleonovský" závěr v kriminálce, co studovala na staré dobré francouzské škole. Někteří vidí v Lovci hlav málo Jean-Paulova nadhledu, ale kdo ho chce opravdu najít, ten si jej najde. ()

Nos 

všechny recenze uživatele

Zajímavý akční thriller v podání J.P. Belmonda, který se snaží polapit nebezpečného zločince, jenž likviduje všechny svědky svých zločinů. Až jednou, jak už to bývá, svědek přežije... Hodně jsem se těšil na závěrečný souboj hlavních postav, ke kterému se schylovalo dlouhou dobu, ale ten mě trošku zklamal. Žádné velké "hláškování" ani mnoho humoru, o to ale více akce. Není to podle mne typický Belmondo, ale přesto si jistě své příznivce najde. Slabší čtyři hvězdičky... ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Což o to, hlavy tam hrály dobré. Belmondo - Cremer jistě uloví nejednoho diváka. Bohužel k hlavě potřebuji také tělo a tohle bylo jaksi invalidní. Chyběla mě gradace filmu, napětí bylo snad jen když si Koko hrál na něco na co neměl, větši propracovanost postav by taky neškodila. Naštěstí je jasný, že oba titulní hrdinové jsou mazáci ve svým oboru, takže očekávání záverečného souboje jsou velká. V něm Belmondo dokázal, že box mu není cizí sport. Nebylo to úplně špatný, ale rachejtle z okna kvůli tomu vystřelovat nebudu. ()

RHK 

všechny recenze uživatele

Klasická kriminálka s Belmondem coby prodlouženou a nelegální rukou zákona. Méně akce, průměrně napětí, zato mazanější hrdina a jeho protivník drsný lupič a vrah v uniformě stewarda, o které jsem se půlku filmu domníval, že je policejní. Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=2dwsFCtwjew ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Téměř pětihvězdičková kriminálka. Belmondo hraje specialistu, které policajti z nejasných zdrojů najímají, aby se postaral o ty největší svině. A tou je bezpesporu ledově chladný zabiják, který si na akce najímá kluky a pak je vraždí. Jeden z nich ale přežije a ten se stává Belmondovou šancí ho dostat. Belmondo má výborného protivníka v podobě Bruno Cremera, to vše za doprovodu skvělé hudby, výborné temné atmoféry a slušného tempa (hlavně od nástupu do vězení). A nezapomenutelný Coco. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Ve chvíli, kdy Stopař (Jean-Paul Belmondo) pomůže vězňovi k útěku, schovávají se v cisterně s vínem. Když však cisternu opustí, jsou oba suší a čistí. (AllShallFall)
  • Vé scéně, kdy vodič cisterny s vínem prudce zabrzdí, protože má u hlavy Stopařovu bouchačku, udeří se spolujezdec hlavu do čelního skla, které až praskne. V dalším záběru na cisternu je ale čelné sklo netknuté. (Gareth_Jones)
  • Vrah (Bruno Cremer) dává svým kumpánům přezdívku Koko. Přezdívka údajně napadla režiséra poté, co cosi vysvětloval štábu a přikusoval svačinu, u čehož se zakoktal. Smyčka byla poté použita do filmu. (Arnost.Dadak)

Související novinky

Zemřel Jean-Paul Belmondo

Zemřel Jean-Paul Belmondo

06.09.2021

Přichází smutné zprávy z Francie. Svět filmu dnes přišel o jednu z velkých hereckých ikon, ve věku 88 let totiž v Paříži zemřel oblíbený francouzský herec a producent, charismatický Jean-Paul… (více)

Reklama

Reklama