foto

Johnny Klimek

  • nar. 1962
    Melbourne, Victoria, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Breaking In
2017 Spolu to dáme
Ztracen v džungli
2016 Hologram pro krále
Pán Šanghaje
The Darkness
2014 Já, Frankenstein
Zabij mě třikrát
2013 Wolf Creek 2
2012 Atlas mraků
2011 Elitní zabijáci
2010 3
Happiness Runs
Teufelskicker
Tomorrow, When the War Began
2009 International
Německo '09
2008 Bratři Kisselovi (TV film)
Zatmění
Zmeškaný hovor
2007 Jiná perspektiva
Krev jako čokoláda
2006 Parfém: Příběh vraha
Paříži, miluji Tě
2005 Jeskyně
Poslední dny Sophie Schollové
Sk8aři
Země mrtvých
2004 Andělé s ocelovým hlasem
True
2003 Plavat proti proudu
2002 Bang, bang, seš mrtvej! (TV film)
Expres foto
Machr - zpověď univerzitního bookmakera (TV film)
2001 Nebezpečný sex
2000 Kalhoty v pozoru
LiebesLuder
Princezna a bojovník
1999 Země hojnosti
1998 Lola běží o život
1997 Zimní spáči

TV seriály

2018 Sense8 (TV seriál)
Amor Vincit Omnia (S02E12)
2017 Babylon Berlín (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (16)
Sense8 (TV seriál)
You Want a War? (S02E11)
If All the World's a Stage, Identity Is Nothing But a Costume (S02E10)
What Family Actually Means (S02E09)
další epizody (10)
2015 Sense8 (TV seriál)
I Can't Leave Her (S01E12)
Just Turn the Wheel and the Future Changes (S01E11)
What Is Human? (S01E10)
další epizody (12)
2014 Mind Games (TV seriál)
2012 Newsroom (TV seriál)
2007 John ze Cincinnati (TV seriál)
His Visit: Day Nine (E10)
His Visit: Day Eight (E09)
His Visit: Day Seven (E08)
další epizody (10)
2006 Deadwood (TV seriál)
Řekněte mu něco hezkýho (S03E12)
Vedoucí postavení (S03E11)
Neustálé pulzování (S03E10)
další epizody (12)
2005 Deadwood (TV seriál)
Chlapec, ke kterému promlouvá země (S02E12)
Propustka pro šlapky (S02E11)
Krok vpřed, ale žádný zázrak (S02E10)
další epizody (12)
2004 Deadwood (TV seriál)
Zaprodán hříchu (S01E12)
Pevná chůze (S01E11)
Pan Wu (S01E10)
další epizody (7)
2002 Beze stopy (TV seriál)

Dokumentární

2017 Tohle je Kongo
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace