Reklama

Reklama

Zabij mě třikrát

  • Austrálie Kill Me Three Times (více)
Trailer

Když zabiják přijme nabídku zavraždit za slušný obnos krásnou surfařku, zjistí, že není jediný, kdo jí jde po krku. A tak se musí v honbě za tučným výdělkem vypořádat ještě s ostatními vrahy, aby na svůj neposedný terč zamířil jako první. V temném komediálním thrilleru ztvárňuje Simon Pegg nájemného vraha Charlieho Wolfa, který zjistí, že není jediný, kdo jde po krku svůdné krásce (Alice Bragová) ze slunečného ráje surfařů. Charlie se záhy ocitne uprostřed tří záležitostí: vraždy, vydírání a pomsty. Ve filmu se dále představí Sullivan Stapleton v roli hazardního hráče, který se snaží splatit svoje dluhy prostřednictvím riskantního podvodu s životním pojištěním, Teresa Palmerová jako maloměstská Lady Macbeth, Callan Mulvey v roli žárlivého majitele plážového klubu s tučným kontem, Luke Hemsworth coby místní surfař, který bojuje za ženu svého srdce, a Bryan Brown jako zkorumpovaný policajt, jenž se z těchto kšeftů snaží vytřískat svůj podíl. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (103)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Pro mě naprosté utrpení tohle dokoukat. Naprostá nuda! Otravna furt opakující se hudba a nezazivnej dej. Nemůžu uvěřit, co tu některý píšou.. ze Tarantinovka?? Vy jste asi fakt jinde. V tomhle filmu stojej dialogy totálně za hovno v podání Britskyho xichtu s knirem, šimpanz, spatna parodie thora, strašně "drsnej" fízl a pěkná bloncka, která už to ale nezachrání. Film mi zkazil naladu. Komedie ani náhodou. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Úsmevná pohodovka, ktorá sa neberie vážne. To je fajn, ale možno aj preto sa u mňa nedostane cez tri hviezdy. Ide o nezáväznú zábavku s niekorými fajn postavičkami a pár nekorektnými mordami. Hudba dáva neustále najavo, že ide vlastne o komédiu... Pegg si ide svojou cestou a fanúšikov nesklame ani tentoraz... Bavil som sa viac ako pri MOJ SUSED ZABIJAK... ()

Reklama

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Australská krimi-komedie s nevydařenou plastikou Guye Ritchieho. Tváří se jako cool záležitost ale zas tak zabavný to nebylo. Chronologické vyprávění bylo podle mě uplně zbytečné, a filmu to vůbec nic nepřidalo. Každopádně závěr mě docela pobavil. Pokud se na tenhle film podíváte za ošklivého počasí, tak vám to ale určitě rozeslunní pokoj. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsem čekal asi o hodně víc, a to jsem nedostal. Je to vtipné, ale není to opravdu zábavné, je to akční, ale nejsou zde skvělé scény, které by vás dovedly odrovnat. Je to prostě celkově tak nějak průměrné, ale dám ještě méně, protože si myslím, že s takovými herci by se dalo udělat mnohem více. Minimálně více srandy. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Snaha tu určite bola. Kvalitné herecké obsadenie. Svižná réžia. Neštandardné stavanie príbehu. Zaujímavé postavy. Šialené situácie. Dôraz na dialógy. Nie že by som sa nudil. Ale ostalo niekde na pol ceste. Dej nebol až taký geniálny ako sa film tvári. A čierny humor nebol nejak extra vtipný. Simon Pegg je tu najzábavnejší. Keby ostatné postavy dosahovali jeho úroveň asi by som prihodil. Takto 3 hviezdy. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • Charlie Wolfe (Simon Pegg) jazdí vo filme na aute Oldsmobile Toronado 1967. (Laslo)
  • Snímek se natáčel v australském Perthu a okolí. (Zdroj: IMDb.com.) (Yardak)
  • Film měl premiéru na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu 2014 v sekci Contemporary World Cinema. (Terva)

Reklama

Reklama