Reklama

Reklama

To LOVEる -とらぶる- - ダークネス

(série)
  • angličtina Darkness
TV spot

Epizody(12)

Recenze (3)

P.V 

všechny recenze uživatele

To Love-Ru je cim dal tim vice zajimavejsi, dej propracovanejsi (a take uchylnejsi :D ) i zabavnejsi. Jenom ten Rito je porad takovej nehoraznej asexualni hnup. Jeho pristup mi to anime cele kazi. ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Smysl proč to kazit takovou prasotinou mi prostě uniká. Srandy je sice pořád dost... ale soudnost kterých se tak nějak ještě drželi první a druhá série si nejspíš vzala dovolenou... Výsledkem je spíše hromada úchylných a velice opravdu velice hodně odhalujících situací. Tato Zatím poslední série tohoto velmi úspěšného anime. Mapuje vlastně vedlejší dobrodružství strasti a vztahové pasti jedné z vedlejších pro zatím asi né moc výrazných postav, tedy Luliny mladší sestry Nanny.... která též (už v tak nabouchané řadě nápadnic) velmi horlivě usiluje o Rittovo srdce, nebo alespoň pozornost... což opět povede k hromadě vtipných nedorozumění a absurdním situacím Samozřejmě jak už je u TLR zvykem nejen jejich, ale mnohé vedlejších jiných postav Takže originality a kvalit první série už se asi nejspíš nedočkáme: kterýho zasranýho uchýlnýho japonce boha napadlo udělat z toho prostě PLNOHODNOTNÝ HENTAY!!!!??? Jestli v té další sérii začnou ještě i mrdat... Mrdám na to i já!!!!. O_O ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hm - co série, tím vždy vylepší to, co bylo v předchozí nedotažené nebo nedomyšlené. Ano začíná to být více erotické, ale do hentaie to má ještě kus cesty (i když bych se nedivil, kdyby udělali i hentai adaptaci - přece jenom materiálu je tu více než dost, 18 žen je docela hodně velké číslo). Každopádně v téhle části se konečně začíná objevovat pozadí jednotlivých postav (proč se chovají tak jak se chovají a jejich minulost), takže si člověk může každou postavu lépe zařadit. Nemluvě o tom, že mě překvapilo, že se tu objevilo i pár celkem zajímavých životních mouder. Animace se rozhodně mnohem zlepšila, hudební stránka taky a konečně tu máme určité napětí, kdy člověk čeká co se stane (ať už v otázce toho, co Momo zpočátku navrhne Ritovi nebo co se týče pohnutek Mey). Především Momo se mi v téhle sérii líbila a ty její pletichy. ()

Reklama

Reklama