Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 1463 vede vzájemná vášnivá touha mezi lancasterskou vdovou a yorkským králem k jejich tajné svatbě a k nové královně Anglie. Ale dvě ženy, které nejsou z tohoto sňatku zrovna nadšeny, ji za každou cenu chtějí sesadit. (HBO Europe)

Recenze (10)

Amalberga 

všechny recenze uživatele

První epizoda byla taková trochu rozjezdová. Divák se chaoticky seznamuje s postavami a trochu se v ději ztrácí. Četla jsem si něco málo o hlavní postavě a líbí se mi, jak autorka chybějící detaily z historie doplnila podle svého. Lokace i kostýmy jsou hezké. Nahota ve filmu působí přirozeně, sexuálních scén by mohli ubrat (pokud neposouvají děj). Intrikaření může započnout. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Naprosto souhlasím s fabecc. Také mi to příliš nesedí, nedůvěryhodné. Krále hraje playboy a metrosexuál, takhle přeci nevypadá a ani se nechová král v 15. století... Zkusím tomu dát ještě jednu šanci.... ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nevím, jestli to bylo jen špatným překladem v dabingu, ale všechno mi to přišlo ohledně postav strašně nedobové. Ať už mluva, ale i samotné chování nebo vzhled mi stále evokovali spíš dění v současnosti, než pohled do 15. století. Snad se to do dalších dílů zlepší, stejně v tuhle dobu nic lepšího nedávají... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z úvodní epizody seriálu jsem poněkud rozpačitý. Očekával jsem kvalitní historický seriál, ale zatím to vypadá jen na jakousi romantickou záležitost, kterou tvůrci zasadili do rádoby historických kulis. Světlejší místa jsem našel jen ve dvorských intrikách, tudy by snad mohla vést cesta... ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama