Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Paolo a Renato tentokrát slezou z plakátu prvního dílu Bláznivé komedie, aby je nepřelepili novinovou reklamou. Oba naši hrdinové způsobí opět spoustu zmatků, demolicí a především smíchu. Sami uvidíe, co tihle dva svedou jako provozovatelé aerotaxi, legionáři, nebo vánoční dědové. (Wlashack)

Recenze (66)

B!shop 

všechny recenze uživatele

V druhym dilu jsou kvalitativni vykyvy mezi jednotlivejma scenkama vic patrny nez v prvnim dilu, ale mozna mi to tak jen prijde, jelikoz jednicka je pro me urcita nostalgie, kdezto druhej dil jsem nikdy nevidel. Jinak k tomu neni moc co dodat, dalsi serie vymastenejch scenek s dvojkou dementu a i kdyz je sem tam neco slabsiho, oba to jsou sympataci a pobavit se furt da solidne. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

"Prepáčte, vy nie ste letuška? Som, ale mám takéto gule!" Blázni sa vracajú, tentokrát vypadnú z plagátu a opäť si vyskúšajú rad zamestnaní pri výkone ktorých zdevastujú, rozflákajú, rozmlátia a zmasakrujú všetko a všetkých čo majú tú smolu že sa k nim dostanú bližšie než 2000 kilometrov. Saniťáci, policajti, piloti,legionári, vianočný dedovia, všetko robia s rovnakým demolačným nadšením. Samozrejmosťou je množstvo úplne dementného humoru založeného na tom čo sa komu dá vraziť do zadku, ako Pinokiov nos či špic lietadla a poteší aj granát v plukovníkovej latríne ( "chlapi zle je, zasa nebol na veľkej" ). Za tento výčin ich síce zavesia dole hlavou za bimbasov, ale bohvieaký efekt na ich disciplínu to nemá. Je na každom či sa bude smiať keď zapnú húkačku na sanitke a okoloidúca babka od ľaku urobí trojité salto, alebo keď si Vilaggio vlezie do turbíny ktorá mu okrem tradičného hára tentoraz poriadne vyfúka aj chlpy v rozkroku. "Sme legionári, my sa smrti nebojíme! No dobre ale čo to tu smrdí? Troška som sa priposral, no!" BU-Ha-Ha...! ()

Reklama

PeteBuck 

všechny recenze uživatele

Slabsie ako jednotka, ale stále celkom fajn. Na zabitie nudného večera celkom fajn. Ale tu už je vidieť, že im akosi dochádza dych. Opakujúce sa vtipy, vykrádačka určitých filmov. Je to zasa v podstate taká zmes dvojky blbcov, ktorá sa snaží niekde uplatniť, vôbec im to nejde a okolo seba šíria iba katastrofálny bordel. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Na první pohled sice slabší, na druhou stranu některé scénky bych pomalu pasoval mezi top parodie akčních filmů. Takoví policajti na úvod, nebo v půlce cizinecká legie - to jsou fakt top zářezy a patří k tomu nejlepšímu, co jde u dvojky Villagio-Pozzeto vidět. Každopádně stějně jako jedničku, tak i tenhle druhý díl bych si zfleku dal za pár měsíců klidně znovu. ()

AsylumFan odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud trpíte Dawnovým syndromem nebo jste pouze prodělali lobotomii, pak je toto veledílo určeno přesně pro vás. Film je tvořen nesourodým slepencem trapných primitivních skečů, je to taková Partička v italském balení. Že v takové stoce účinkuje Paolo Villaggio nemůže snad nikoho překvapit, protože nikdy o normální roli ani nezakopl. Ale Renato Pozzetto má rozhodně na víc a neměl by mít zapotřebí se diskreditovat v podobné šmíře. - 0 %. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama