Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Paolo a Renato tentokrát slezou z plakátu prvního dílu Bláznivé komedie, aby je nepřelepili novinovou reklamou. Oba naši hrdinové způsobí opět spoustu zmatků, demolicí a především smíchu. Sami uvidíe, co tihle dva svedou jako provozovatelé aerotaxi, legionáři, nebo vánoční dědové. (Wlashack)

Recenze (66)

AsylumFan odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud trpíte Dawnovým syndromem nebo jste pouze prodělali lobotomii, pak je toto veledílo určeno přesně pro vás. Film je tvořen nesourodým slepencem trapných primitivních skečů, je to taková Partička v italském balení. Že v takové stoce účinkuje Paolo Villaggio nemůže snad nikoho překvapit, protože nikdy o normální roli ani nezakopl. Ale Renato Pozzetto má rozhodně na víc a neměl by mít zapotřebí se diskreditovat v podobné šmíře. - 0 %. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Platí praktický to samé jako u jedničky (i se skvělým dabingem Postráneckého se Zavřelem.) Akorát se tentokrát víc tlačí na pilu a zamrzí několik zbytečných vulgarit. Kvalita je krapet nevyrovnaná. Záchranářská a policejní část je poměrně slabá, letecká a vojenská je celkem solidní a závěrečná Vánoční je nejlepší (u té jsem se upřímně nasmál.) ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto nevídaná směs ultratrapnosti a nevtipnosti podáváná bezostyšně dvojící komiků, kteří jsou už dávno za zenitem. To, co v jedničce občas zafungovalo, ale nikoliv vtipně, je tady prezentováno tak tupě polopatickou formou, že i pouhé uklouznutí na banánové slupce v grotesce, je proti tomuhle extra třída. Absolutně nesouvislý děj připomínající improvizační cvičení dvou komiků, kteří to stále nechtějí zabalit, je naprosto k nevydržení. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

V druhym dilu jsou kvalitativni vykyvy mezi jednotlivejma scenkama vic patrny nez v prvnim dilu, ale mozna mi to tak jen prijde, jelikoz jednicka je pro me urcita nostalgie, kdezto druhej dil jsem nikdy nevidel. Jinak k tomu neni moc co dodat, dalsi serie vymastenejch scenek s dvojkou dementu a i kdyz je sem tam neco slabsiho, oba to jsou sympataci a pobavit se furt da solidne. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Podobně jako v jedničce, jenom ještě více epizodněji. Kolísá nikoliv úroveň jednotlivých minipříběhů, ale jednotlivých scének v příbězích. Oceňuji, že vše je volně spojenou a tvůrci si docela dali práci s detaily. V jednom místě jsem se ale zasmál opravdu od srdce, to se jedničce nepovedlo. Opět první dabing (Postránecký, Zavřel). ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama