Reklama

Reklama

Řemeslo má zlaté dno. Ovšem jen v případě, že ho člověk umí. To se však o dvojici Paolo Villaggio a Renato Pozzeto rozhodně říct nedá. Vrhají se do práce s těmi nejlepšími úmysly, ale všude, kam vlezou, nadělají spoušť. Mají totiž obě ruce levé! Jako údržbáři v kostele moc úspěchu nemají. Jako automechanici na benzínové pumpě zničí několik aut a raději sami odcházejí. Zkoušejí také prodávat vysavače po domech. V jednom hotelu udělají takovou škodu, že tu musí rok pracovat zadarmo. Otevřou si dokonce pohřební ústav, ale po ztracení nebožtíka a zmlácení vdovy to vzdají. Nakonec dostanou nabídku pracovat jako dvojníci, netuší však, že jim jde o život. Jako vždy, když se člověk zaplete s mafií. Ještě, že jejich anděl strážný nad nimi bdí! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (126)

AsylumFan odpad!

všechny recenze uživatele

Trapný, neinteligentní humor, za který by se nemusel stydět ani Zdeněk Troška. Při některých "humorných" scénkách se člověk cítí tak trapně, že se musí červenat místo tvůrců. Film rozhodně potěší početnou skupinu příznivců Kameňáků a Tele Tele. Chytřejším divákům nejspíš značně zvedne krevní tlak. - Hnus - 10 %. ()

TICHOPAN 

všechny recenze uživatele

Dobrá odreakce od vší vážnosti - když jsem jsem zřel vzlétnuvšího velebníčka plus anální zvonkohru jednoho z těch dobrotivých chlapíků na můj výraz strnul v křečovitou grimasu kterou kdyby spatřil Freddy Krueger svým okem jasným jistě by si znečistil spodní textil a o následných zvukových projevech které vystřídaly ono prvotní sípání nemluvě... ()

Reklama

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Solidní debilita. Snad jen pro děti a Italy, jinak fakt nevím, co na tom bylo směšnýho. Že by ta idiocie obou hlavních postav? Nebo scénáristy? Nebo režiséra? Jinak italskou tvorbu můžu (hlavně tu starší), ale Villaggio nikdy nebyl můj favorit. Asi právě proto, že jaksi o hodně překročil míru debility, kterou ještě snesu. ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Záleží na stavu v jakém se na tuhle komedii koukáte. Pokud se nudíte a hledáte jen pobavení, bez větší potřeby přemýšlení, tak je tenhle groteskově epizodní filmeček to pravé. Příběh veskrze žádný a jen přímý sled gagů, v podání italských komediálních stálic. Pokud se v takovém stavu mysli nenacházíte, tak raději přepněte někam jinam ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Účelová defraudácia konvencií a stokrát opakované vtipu, ktorý siaha k svojim limitom. Ak Pain and gain je morbídnou stupiditkou terajších vysokoškolákov, tak Fantozziho nanajvýš priemerné gagy, reč tela a pády strojov a zariadení je 80-tkovým béčkovým vrcholom, ktorý už z dnešného hľadiska vyznieva značne škrípajúco. 3 za to, že niekedy som už nechápal podaktoré absurdity, ktoré už zvrátenejším spôsobom vari nešli vyjadriť. Lacná kamera, dej nič moc. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu hraje též Pierfrancesco Villaggio, syn Paola Villaggia, který ztvárnil postavu stoupence klanu z Marseillaise. (Diego75)

Reklama

Reklama