Reklama

Reklama

Epizody(6)

Recenze (8)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neodmysliteľnou súčasťou medzinárodnej leteckej dopravy sú bohužiaľ aj nehody. Väčšinou majú fatálne následky pre pasažierov aj posádku lietadla. Desivé katastrofy pri ktorých vyhaslo mnoho životov. Každej takejto tragédii predchádza sled udalostí, ktoré ju zapríčinili. Od technických problémov, nepredvídateľného počasia až po zlyhanie ľudského faktora. Dobre spracovaný kanadský televízny dokumentárny cyklus analizuje a odhaľuje príčiny leteckých nehôd. Zrozumyteľne ozrejmuje "Letecké katastrofy V.". *** ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není nad to si po příjezdu z letiště pustit Letecké katastrofy, to se pak člověk vyloženě klepe na další start. Nicméně jde o vysoce kvalitní rekonstrukce, ve kterých jsou silnou stránkou i ty části, které jiné cykly posílají ke dnu, a sice - hrané pasáže s vizuálními triky. ()

prkalil 

všechny recenze uživatele

"Potom se letadlo vynořilo a lehce se houpalo na vlnách ..." (řeky Hudson) ... seriál o leteckých katastrofách je dobrá přípravka před prvním letem - člověk se pokojně v předstihu rozloučí se životem, uspořádá si svoje záležitosti - a pak nastupuje do letadla s lehkou hlavou, jemně vrávoravě (ačkoli nic nepil)... tak se to stalo i mně. Ale přežila jsem! Ta euforie!! - Než mi došlo, že mě ještě čeká zpáteční let... a když jsem pak nastupovala do letadla, vzala jsem si u vchodu nabízené noviny - na jejichž titulní straně byla velká fotografie - letecké katastrofy - někde ve Španělsku - a nikdo to nepřežil - všichni jsou mrtví, Dejve!!! ()

Attta 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších dokumentárních cyklů o leteckých katastrofách. Pěkné rekonstrukce, které jako například v díle Zmizelý důkaz jsou doplňěné výpověďmi skutečných účastníků nehody. ()

mazzarek 

všechny recenze uživatele

Nejlepší dokument o leteckých katastrofách a když k tomu přidáte hlas Valérie Zawadské, tak to nemá chybu. Letadlem jsem ještě nikdy neletěl a pokud k tomu někdy dojde, tak radějí popluji lodí. ()

Ariella 

všechny recenze uživatele

Pozor, text obsahuje malý spoiler! Přistání na Hustonu je skvělá rekonstrukce, už jsem to viděla pětkrát a vždycky mi tečou slzy - štěstí a cítím ohromný obdiv k pilotům. V 16. sérii je také přistání na řece, v Indonésii, snad ještě v horších podmínkách, ovšem s téměř stejným úspěchem jako Hudsonu. Mayday je nejlepší série dokumentů, jen je smutné, že mají stále o čem natáčet. ()

Reklama

Reklama