Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když zmizí osm vyšetřovatelů, Navarrová se snaží Danversovou přesvědčit, že případ souvisí s nevyřešenou vraždou místního aktivisty. (HBO Max)

Recenze (69)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Úvodní digitální připomenutí Lvího krále s lumíkovskou příchutí mě skoro přinutilo to rovnou vypnout, ale následná chvilka na stanici s echem mé oblíbené Věci mě zase nahodila zpátky do sedla. A pak to v tomhle tempu skákalo tam a zpátky až do konce dílu. Na můj vkus je tam na jednu epizodu až moc postav a málo vyšetřování. Skoro nikdo se pořádně nerozvine, všichni jen matně bruslí na hraně nějaké opravdové charakterizace a víc to má z Městečka Fortitude (a bohužel nemyslím výbornou první řadu) než z Temného případu. Potenciál tam je, ale jestli měl být největší tahák jedna bunda a nejchytřejší schovkou věta "voda se před třemi dny zkazila" (upřímně doufám, že nejde o odpověď na to, kam zmizeli vědci, protože to by byla velká slabota), tak za mě ne. Ale dám tomu šanci, protože třeba to opravdu mají tvůrci tak dobře promyšlené, že jim všechny ty podivnosti a zdánlivě tajemné náznaky nakonec do sebe zapadnou. Ale moc tomu nevěřím. 50 % ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po predoslych troch vybornych policajnych partakoch v prvych troch seriach tu mame roznorodu zensku policajnu dvojku. Vybornu, utlu a starnucu Jodie Foster (hura :) ) a "tribal alfa-amazonku", Kali Reis. Moze to fungovat. Za najatraktivnejsie vsak pokladam vzdialene mestecko na polarnom kruhu a zacinajucu polarnu noc. Ked k tomu zacne ludom "preskakovat", je dobre "cesto zamiesene". Kto, okrem mna mal este silne deja vu v uvodnych minutach na expedicnej stanici - kricalo to vo mne "The Thing". :D Zatial spokojnost. 70% ()

Reklama

dO_od

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Spojení „mrazivá krimi“ jsme až do příchodu nové řady Temného případu zjevně všichni používali špatně. Fenomenální nástup, snové obsazení, prvotřídní soundtrack, lehce hororová/mystery atmosféra, dechberoucí vizuály spojené s do noci ponořenou Aljaškou a hromada otázek, tady je zkrátka zase všechno správně, a aniž bych spoileroval další epizody, je to postupně čím dál tím lepší. Dávám všechny - i ty umrzlé - palce nahoru. 10/10 ()

marekspanel 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Působivá atmosféra, jak se zde hodně zmiňuje Věc, nebo přidám i 30 dní dlouhá noc, funguje sama o sobě svým působištěm, tam kde slunce moc nesvítí. Už to je těžší kalibr a já obdivuju lidi, co tam dokážou žít. Abyste poznali, že už se posune dění do dalšího dne, musí někdo říct "dobré ráno". Rozhodně slibný rozjezd série samozřejmě i díky Jodie Foster, která má pořád co nabídnout a ironická, jízlivá poloha jí dost sedí. Ostatní ancábl dobře sekunduje, část byla vybrána určitě pro splnění všemožných dnešních kvót..nic s tím asi už neuděláme. Scény z výzkumné stanice jsou zatím nejzajímavější, ale je fajn že nám celkem rychle a lehce představili i většinu zainteresovaných. Vše naprosto famózně doplňuje hudba! Pár wow a wtf momentů a skutečně se těším, co nám pošlou dál. Nicméně ten dojem je zatím střídavý a řekl bych, že už tak nějak předvídám o co pude, tak je to s větší rezervou max 4*. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klesajúca tendencia úrovne seriálu sa potvrdzuje, prepchané hláškami na adresu belochov, slabý muž spadne na hubu po údere ženy, dve sebavedomé feny vedú vyšetrovanie a úroveň dvojice z prvej sezóny určite nedosiahnu, mamba alfasamica v posteli dominuje jak hroch v poslednej mláke počas obdobia sucha a do toho náznak myystery príbehu, lenže určite to nebude nakoniec Vec a tak sa obávam dočkám v True detective najväčšieho sklamania. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama