Reklama

Reklama

Final Girl

Trailer 2

Obsahy(1)

Skupina chlapců loví, mučí a zabijí v lese mladé dívky. Do jejich školy nastupuje nové děvče, které vypadá jako perfektní oběť. Netuší však, že dívka je trénovaný zabiják a její finální zkouškou je zabít tyto mladé vrahy. (beba789)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (112)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek nepřináší nic novýho. Podobných filmu a samozřejmě daleko lepších tady bylo už hafol. Nečekejte napětí, nečekejte gore, nečekejte krev. Očekávejte "výcvik" vražedkyně a spoustu nudné vaty v podobě stupidních dialogů než se konečně dokopeme k nějaké akci. Která ovšem výslednej dojem vylepšit nemůže ani náhodou. Film je slaboučkej po všech stránkách. Navíc si myslím, že obsazení hlavní ženské role bylo naprostým omylem. Abigail Breslin je možná hezká (mě se nelíbí), možná je sympatická (nijak zvlášť) ale každopádně se do téhle role absolutně nehodila. Nevěřil jsem jí ani ty její blonďatý vlasy. Tohle prostě nemohlo fungovat a taky nefungovalo. Hodně slabý 2 hvězdy. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak to bolo hodne slabé explo. Až na obstojnú atmosféru v lese a peknú kameru som tu nenašiel nič čo by stálo za zmienku. A to radšej pomlčím o totálnej dejovej zlátanine, ktorá sa snažila byť zaujímavá tým, že sa tam primiešalo pár halucinácií. Výsledkom bol len chaos a bordel. Strata času. 20/100 ()

Reklama

Junys 

všechny recenze uživatele

Skupina mladíku si vyhlídnou nějakou dívku a tu pak v lese zabijí. Jednou si vyhlídnou mladou nádhernou dívku která se zdá na pohled jako každá ale není, je totiž trénovaný zabiják - Chvílemi mi přišlo že se ten film snažili natáhnou. Hudba na pozadí se mi hodně líbila. Scény na kterých byla vražda hodně slabé. Jako akčňák 4* a jako horor 3* ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Malá miss Sunshine vyrostla. SIlně mi připomíná Evu Green. Občas je v záběru naprosto dokonala,ale ve výsledku zase tak hezká není a má trošku krysí ksichtík. Co se týče Posledního Grilu, líbily se mi hrátky se světlem, takovej ten rádoby retro look, jenže bohužel to je jen málo k tomu, aby ten film za něco stál. Lov v lese je super námět. Čtyři hošové v oblecích bezva nápad. Ale....ani kapka krve, ani jedinej záběr na rozkašenou hlavu šutrem. Nic. Prostě krysí ksichtík se nechá vycvičt, přijde, všechny zfetuje a sejme. Konec. Takže nemastný neslaný dvě. 30% ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Snímek měl vlastně jen jednu vadu a to, že příběh byl předem znám, výsledek také a že vykreslení jednotlivých postav se nekonalo. Celé se to jen tak klouže na vlnách, ani centimetr se neponoří. To, že by se trénované děvče mohlo postavit čtyřem netrénovaným zbabělcům sociopatům, kteří si troufnou max. na jednu holku a ještě jí svážou ruce, tomu bych věřila. Zvláště když jsou tak debilní, že loví osamoceně, bez vysílačky, aby se domluvili a navíc jsou pod vlivem. Ale proč to dělají, jak na ně ten kdoví kdo přišel, jak to že zmizelo 12 a více holek a nikdo je nehledal atd. Prostě to celé vypadalo jak jeden díl seriálu, který vidíte bez předchozích dílů a ani se nedozvíte, co bylo v těch následujích. Přesto všechno dívat se na to dalo v pohodě. Snad jen Breslin moc neseděla ta blond a neměla by nosit krátké sukně, neb na to nemá nohy. Za mne 50%. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Kanadě. (willy1)
  • Termín "final girl" alebo "posledné dievča" sa zrodil v počiatkoch žánru slasher, pretože poslednou, ktorá v týchto filmoch prežila alebo bola zavraždená, bolo veľmi často nejaké dievča. (beso74)

Reklama

Reklama