Reklama

Reklama

Final Girl

Trailer 2

Obsahy(1)

Skupina chlapců loví, mučí a zabijí v lese mladé dívky. Do jejich školy nastupuje nové děvče, které vypadá jako perfektní oběť. Netuší však, že dívka je trénovaný zabiják a její finální zkouškou je zabít tyto mladé vrahy. (beba789)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (112)

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Dobrý příklad, jak lze zazdít i vcelku solidní nápad. Tváří se to, jako super triller, ale není jím. Opravdu byly ty dívky tak naivní, aby jely se čtyřmi floutky do lesa na odlehlé místo? Nevěrohodné bylo i to, jak se blonďatá "barbínka" uměla prát. Jestliže první část filmu ještě slibovala nějakou pěknou akci, od okamžiku kdy začali hrát v lese tu hru je to už jen nuda a zmar. ()

Standic1 

všechny recenze uživatele

Herecky perfektní, Wes i Abigail zahráli své role parádně. Bohužel to je asi tak všechno co lze pochválit. Nápad? Ale kdepak, docela klasika a ačkoliv se dá říct, že tu byl pokus alespoň o nějakou inovaci (zdrogování), tak to akorát filmu přihoršilo. Hergot k čemu je celoživotní trénink, když pak potřebuje zabiják drogu, aby oslabil protivníky? Nejhorší je, že i když byli kucí zdrogovaní, tak holka dostávala na prdel, a to nedává moc smysl... Chybělo tady i pořádné zadostiučinění, nebo vyvolání strachu v ostatních, tím, že si uvědomí, že neloví jen tak nějakou bezbrannou holku. No a pak tu chybělo to hlavní, to v co jsem doufal, a tím je pořádný gore masakr... bohužel, kde nic, tu nic... velké zklamání. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jsem doufal, že to bude béčkovější a krvavější Hanna, ale chyba lávky. Prvním šlápnutím vedle bylo obsazení Abigail Breslin. Tahle holka se na podobnou roli absolutně nehodí nejen typologicky, ale nechytala se ani pohybově a to jí ještě pomáhal střih. Další chybou, alespoň podle mě, bylo, že Shields nechtěl točit obyčejnou lesní naháněčku, ale něco víc a tak přidal hromadu absurdní psychologie, kterou vyšperkoval halucinacemi, což v celkovém kontextu působilo dost nemotorně. A do třetice mi vadila absence brutality, která v podobných filmech prostě být musí. Nebylo ale všechno špatně. Lesní atmosféra byla dobrá, závěrečná třetina, i přes určitou jinakost, měla tempo, mladej Lodbrok nezklamal a závěr s divoženkama, byť pitomý, mě bavil. Ale čekal jsem mnohem víc, takže jsem hodně zklamaný. 30% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Nezábavný,podivnym stylem natočený nic,který ma půlku děsivě nudnou,a vzhledem k tomu ,že hlavní roli hraje děsivě odpudivá Abigail ,tak nemůže člověk čekat ani druhou půlku nějak divokou.Celý je to takový dementní,asi rejža chtěl točit art,ale nuda z toho tryská na všechny strany.Tyhla hovna splachuju rovnou i s počítačem do hajzlu.10%. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Malá miss Sunshine vyrostla. SIlně mi připomíná Evu Green. Občas je v záběru naprosto dokonala,ale ve výsledku zase tak hezká není a má trošku krysí ksichtík. Co se týče Posledního Grilu, líbily se mi hrátky se světlem, takovej ten rádoby retro look, jenže bohužel to je jen málo k tomu, aby ten film za něco stál. Lov v lese je super námět. Čtyři hošové v oblecích bezva nápad. Ale....ani kapka krve, ani jedinej záběr na rozkašenou hlavu šutrem. Nic. Prostě krysí ksichtík se nechá vycvičt, přijde, všechny zfetuje a sejme. Konec. Takže nemastný neslaný dvě. 30% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Název filmu se objeví až těsně před závěrečnými titulkami. (noelcoward73)
  • Termín "final girl" alebo "posledné dievča" sa zrodil v počiatkoch žánru slasher, pretože poslednou, ktorá v týchto filmoch prežila alebo bola zavraždená, bolo veľmi často nejaké dievča. (beso74)

Reklama

Reklama