Reklama

Reklama

Kámoši až na dno lahve

Trailer

Kate (Olivia Wilde) a Luke (Jake Johnson) spolu pracují v pivovaru. Panuje mezi nimi jedno z těch přátelství, které by mohlo přerůst v něco víc. Kate je ale s Chrisem (Ron Livingston), Luke s Jill (Anna Kendrick) a Jill by ráda věděla, jestli je Luke připravený mluvit o manželství. Jasné odpovědi na tuhle otázku se dočká poté, co spolu Luke a Kate nečekaně stráví víkend. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (215)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Z duše jsem nesnášel toho fousatého idiota, který po Olivii Wilde očividně celý film jel. A myslím si, že hlavně proto, že prostě byla větší kunda než jeho stará, která byla nemastná neslaná. Procházka Rona Livingstona s ní na chatě, to byl taky ubohý výlet dvou dementů, kteří nebyli schopni rozumět si se svým přítelem a přítelkyní. Myslím si, že nejlépe z toho vychází Olivia Wilde, protože ta je free a vyspí se i s nesympatickým klukem. A je jí to úplně jedno. Toto nebyl vztahový film, toto byla naprostá zbytečnost. Daleko lepší je z tohoto soudku film "Probuzení v Renu". A světe div se! - má o dvě procenta méně. Kteří impotenti tady hodnotí...? ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Příběh o tom, že skvělý kamarádský vztah na pracovišti neznamená automaticky výhru v partnerském životě, je fajn. Bohužel mi ale nesedla ona "indie forma" celého filmu, která místy silně nudí a je plná improvizačních dialogů, které nemají opodstatnění. Olivia je skvělá, Jake je fajn, ale zbytek osazenstva je překvapivě nevýrazný. 50% ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Veľmi chabý dojem to vo mne zanechalo. Hneď od začiatku sa sformoval klasický (ne)milostný štvoruholník. Aj keď klišé sa nekonalo, z čoho som celkom prekvapený, ale aj tak sa ten film vliekol neskutočne slabou dejovou líniou, o nevýrazných dialógoch ani nevravím. Rozhodne som očakával niečo viac, oveľa viac. Škoda toho, nezaujalo ma to. Aspoň že na Annu Kendrick a Oliviu Wilde sa dobre pozeralo, aj keď tej Anny tam mohlo byť určite aj oveľa viacej. ()

cjmafia 

všechny recenze uživatele

Jsem sám překvapen jak nakonec kladně hodnotím. Dlouho jsem byl rozhodnut, že tento film odsoudím, protože mi přišlo, že sleduji nejnudnější film roku. Ale v půlce se něco změnilo a začalo mě to docela bavit a pochopil jsem smysl filmu. Jen nám je podán trošku jinak, než jsme zvyklý. Určitě mě potěšila Olivia Wilde, která se mi tady líbila opravdu hodně a dá se říct, že film hodně stojí na ní. Anna Kendrick taky fajn, ale její postava značně nevyužita. Hold není to sice žádný zázrak, ale ke konci Vám film dokáže vytvořit úsměv na tváři stejně jako herecké dvojici. 6/10. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Olivia Wilde + pivovar + v jedné z hlavních rolí vždy plný půllitr piva? To zní hodně dobře, ale děj je zde takový průměrný a předvídatelný. Sice určité očekávané aspekty děje zůstanou "na půli cesty", ale to není zrovna věc co by děj samotný nějak ozvláštnilo a dodalo nějaký "zvrat". Herecké výkony jsou solidní, ale právě skrze nevýrazný příběh ani nemají jak vyniknout. Potěšila závěrečná scéna v jídelně. Průměrné a lehce nadhodnocené 3z5 . ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně "chlastací hry" byla Anna Kendrick doopravdy opilá. Protože to byla poslední scéna, která se ten den točila, tak se Anna Kendrick a Jake Johnson rozhodli použít opravdický alkohol, aby vše vypadalo realističtěji. (Cheeker)
  • Ve filmu se jedná čistě jen o improvizaci. Není k němu žádný scénář a jedinou věc, kterou měli herci k dispozici, byl neurčitý koncept dějové linie a uspořádání, v jakém dané události mají následovat. (Mrs.Blue)
  • Režisér i herci řekli, že jejich nejoblíbenější část filmu je výlet a piknik v lese. (Cheeker)

Související novinky

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

09.10.2013

Ještě ani naplno nevypukla „oscarová sezóna", ale bývalý šílenec z videopůjčovny už se vytasil s prozatímní TOP 10 nejlepších filmů, které letos viděl. Proč by to mělo svět zajímat? Protože Tarantino… (více)

Reklama

Reklama