Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z poslance Leifura se stala lidská troska. Nekonečné večírky, kocoviny, sexuální eskapády a drogová opojení mu nahlodaly život až na kost. Jak dopadne poslední party před jeho nástupem do protialkoholní léčebny? Expresivní a vysoce osobitý film se převtěluje v delirickou noční můru plnou nadsázky. (MFF Karlovy Vary)

Recenze (24)

rivah 

všechny recenze uživatele

Divoká ožralecká party s mnoha podivnými souložemi, snímána psychedelickou ruční kamerou s mohutným, sugestivním Ólafssonem v ústřední roli.(max.70%) ()

TheMatez 

všechny recenze uživatele

Co je jen sen a co se skutečně stalo? Co si pamatujete a o čem nemáte ani páru z poslední kalby? Super střih a velký herecký výkon Ólafur Darri Ólafssona. ()

carnacv odpad!

všechny recenze uživatele

Z islandkých hlubin snad omylem zamířil do karlovarské soutěže tento odpad, absolutně postrádající jakýkoli smysl. Idea filmu by se dala shrnout do tří prostých vět. Zbytek je pouhým ubohým honem od sklenky ke sklence a od pipinky k pipince. Nejedná se tedy o backside vrcholné politické funkce (byť snad realita může být podobná), nýbrž o obrazové vyjevení režisérovy úchylky. Nelze se pak divit, že v takovémto paskvilu se nemůže jednat o herecké výkony, neboť válet se tupě po zemi není umění. Obdobně je tomu u kamery, jež je touhou po simulaci stavu opilosti velmi často rozostřená. Při úvodu režisér uvedl, že je ve velkém sále přítomno více lidu, než je na jeho domácím Islandu. Veřím tedy pevně tomu, že osazenstvo velkého sálu bylo posledním velkým publikem, který tento septik vidělo. ()

acervena 

všechny recenze uživatele

nic nic, nuda nuda, alkoholický kaleidoskop plný sexu, tlustých politiků a krásných děveček... no a sem tam nějaká depka, pochopitelně, ale jinak nic..ani začátek ani konec... ()

Související novinky

48. MFF Karlovy Vary rozdal filmové ceny

48. MFF Karlovy Vary rozdal filmové ceny

06.07.2013

Devítidenní karlovarské filmové prázdniny skončily a poroty v čele s Agnieszkou Holland udělily ceny nejlepším ze soutěžních filmů. Křišťálový glóbus pro nejlepší film si odnesl režisér János Szász… (více)

Reklama

Reklama