Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keďže sa Kristy potrebuje pripraviť na jednu zo záverečných skúšok, ostáva počas Dňa vďakyvzdania osamote na internátnej škole. Potom, čo jej dôjdu nápady na zabitie nudy, rozhodne sa, že odbehne zo školského areálu, aby si tesne pred spaním na neďalekej benzínke zakúpila jedlo a pitie. Pri platení účtu dochádza medzi Kristy, predavačom a neznámou, podivnou ženou k nedorozumeniu. Následky budú pre mladú študentku hrozivé. Príjemný večer sa s odstupom času mení na krutý boj o život proti partii násilníkov. (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (142)

petero 

všechny recenze uživatele

Dobré hodnotenie a repete Ashley Greene v hororove ladenom snímku si dám rád. Bohužiaľ neobjavila sa tu v spodnom prádle a tak film za veľa nestojí, celí čas má polku tváre zahalenú kapucňou čiže nič nevidí a rovnako aj ostatným vraždiacim panákom masky na ksichte veľmi v rozhľade nepomohli a to sa odzrkadlilo na ich výkonoch. To Haley Bennett zaujme viac, predvedie vyšportovanú postavičku, zabehá si po rozľahlom areály a využije poznatky z chémii pri likvidácii záporákov. Film napriek výbornej technickej stránke je priemer pri ktorom sledovaní ma štvalo viac ako je pekné, kopa dejových nelogičností, správaní obetí a vrahov (na jednej strane ohromný supermani – mimo kameru, na druhú stranu – amaterizmus pri útokoch) a celkových nevierohodných situácií. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je záblesk z čista jasna, neuvěřitelná jíízda!! Tohle mi sedlo jako prdel na hrnec. Film se může pyšnit překrásnou hlavní hrdinkou, šíleným tempem, ten film se řítí jako porsche na dálnici, které nemůže nikdo zastavit, perfektními záporáky s neokoukanými masky a solidní bad ass leaderkou, která si vyvolá respekt jak by smet a to hlavní, co mě dostalo do kolen byl soundtrack ! Dovolím si tvrdit, že lepší sound jsem v hororu snad ještě neslyšel, ta postupná gradace, zesílení, při filmu jsem se lekl tak 20 x!! A to se nepovedlo ani žádné hloupé duchařině. Opravdu síla a Nejlepší Drive horor roku. Na nelogičnosti ani není čas, pač ten film vás nenechá vydechnout, natož přemýšlet nad hloupostmi. Ten film je potřeba si vychutnávat jako Tiramisu. Doporučuji pouze se sluchátky, jinak to nebude mít efekt! ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

První polovina trochu nudná, ale aspoň se na hlavní představitelku moc hezky kouká. Jakmile však poznáme záporáky, film se okamžitě rozjede. Drobná výtka za jejich až absurdně rychlý občasný presun z místa na místo, ale konec se mi líbil natolik, že napravil vše špatné a opětovně si vysloužil tu třetí hvězdu. ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

U Kristy se stala věc nevídaná a to, že film přichází s reálnou slasher atmosférou, které je jak vystřižená ze 70'/80' béček, tedy minimálně v první půlce, kdy se celý biják dost zdlouhavě rozjíždí (Haley skotačící po chodbách kolejí je opravdu k sežrání) a vytváří tak živnou půdu pro to, co příjde po později. Atmosféra ještě nějkou chvíli drží, ale v momentě, kdy na scénu přichází maskovaní intruders a jede se tak podle zaběhlých scénářů filmů jako Strangers, Purge nebo Last House On Left, celé to ztratí to parádní počáteční kouzlo. Pochválit ale musím výpravu odehrávající se v prostorách školy a kolejí (dává vzpomenout na Halloween 2 z nemocnice), které nabízejí parádní vyžití pro pro terorizující zmrdy a jejich oběti. Rovněž soundtrack (ne nepodobný perle Sinister) vytváří zatraceně hustou a nervní atmosféru. Za mě trošku zklamání, že se atmoška filmu neudržela v nastoleném duchu, ale jinak velice solidní záležitost! ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Dle zdejších komentářů jsem doufal v jeden z těch o dost lepších home invasionů a v pořádnou akční jízdu, ale bohužel musím říct, že o žádný kvalitní přírustek se rozhodně nejedná a Kristy je úplně obyčejný home (spíše campus) invasion s běžným klišé, které k tomuto subžánru patří. Hlavní hrdinka je pěkná, ale nic víc pozitivního zde nenacházím - gore nula, akce nevýrazná, vraždy bez nápadu, zabijáci jsou příhodně vždy všude tam, kde oběť utíká, a celé je to po chvíli otravné hlavně skrze dementní chování postav, typické pořadí úmrtí a béčkové vyústění scénáře. Nuda a hodně slabá, vlastně ještě dost milosrdná, dvojhvězda ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna scéna. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama