Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keďže sa Kristy potrebuje pripraviť na jednu zo záverečných skúšok, ostáva počas Dňa vďakyvzdania osamote na internátnej škole. Potom, čo jej dôjdu nápady na zabitie nudy, rozhodne sa, že odbehne zo školského areálu, aby si tesne pred spaním na neďalekej benzínke zakúpila jedlo a pitie. Pri platení účtu dochádza medzi Kristy, predavačom a neznámou, podivnou ženou k nedorozumeniu. Následky budú pre mladú študentku hrozivé. Príjemný večer sa s odstupom času mení na krutý boj o život proti partii násilníkov. (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (141)

rollman1 

všechny recenze uživatele

POZOR, HROZÍ VYSOKÉ NAPĚTÍ!!!!!!!! Wau, tak tohle byla zase jednou trefa do hororového terče. Sekta, která se zaměřuje na určité dívky(neřeknu jaké ani proč) si vyhlídne další oběť a jak to tak bývá, nebude to tak jednoznačné, jak se zprvu zdálo. Výborný, atmosférický LOV na člověka v uzavřeném prostoru. Dívka je sama na univerzitě a tak nemá kam jít pro pomoc, je na to sama. Banda záporáků má skvělé masky a hlavní dívčí záporná role byla zahraná a vybrána s velkou precizností. Byla to fakt mrcha. Po 40 minutách tlachání a seznamování přichází na řadu už výše zmiňovaný lov, ale po jedné události se z lovce stane zvěř a tak se role obrací. To vše podkresluje výborný soundtrack, který je až děsivý a kde se síla a hlasitost zvuků střídá jak na horské dráze. Velká spokojenost. A ty některé nelogičnosti? Čert je vem. Vemte si večír noťas, Maximální hlasitost, maximální soustředění a budete mít maximální zážitek. Pecka. ()

darkrobyk odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to zase jednou byla hovadina...scénář musel napsat úplný magor. Hlavní postava - Justine - se chová jako blbá kráva (a to ani není slušivá blondýna), která vrší jednu chybu za druhou. Jenže, světe div se, tahle křehká dívka se všemi útočníky hravě zatočí! Neuvěřitelně hloupý film, kde je divák strašen nesmyslnými zvukovými efekty, kde by ve skutečnosti oběť neměla šanci, kde nám hrdinka skočí ze střechy budovy (kam si hloupě naběhla), chvíli kulhá, ale pak běhá jak laňka, a kde se hovadsky chovají snad všichni. Mé doporučení - nechte tenhle blábol být a ušetříte si promrhaný čas... ()

Reklama

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Docela slušná žánrovka typu home invasion. Popravdě je to oblíbený žánr u tvůrců, takže od toho ani tolik neočekávám. Film je slušný, kde je krátká stopáž a docela rychle jede příběh dopředu. Bohužel má to i vady na kráse a to v nedokonalé režii, kde pan Blackburn dělá dost chyb, co se týká přesouvání herců! Myslím, že to je opravdu hodně vidět. Jinak i celkem spokojenost. 55% ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Vyvražďovačka z prostredia takmer ľudoprázdneho areálu školy, ktorej nič moc nechýba a ani nepridáva na hodnote. Ľakačky vnucované zvukom fungujú asi na málokoho, ale nasrať tiež už veľmi nedokážu. Pobavil ma aj fakt, že hlavná hrdinka, typovo pripomínajúca Jennifer Lawrence, dostala meno Justine, čo by sa dalo interpretovať aj ako just teen. Celkovo taký príjemný štandard, ktorý neurazil, no predstavy vraždenia laikovi ani moc nerozšíril. ()

Honzek 

všechny recenze uživatele

Docela fajn - až na to, že banda vrahů byla na mě až moc cool a ready. Když už jim "Kristy" utekla, tak se ji za dva momenty objevily opět za prdelí - nebo v ideálním případě rovnou před ní, tomu říkám zabijákovo štěstí - nejvíc mě však dostalo, když se Justine dostala od zabijáků skutečně daleko a oni ji přesto našli, respektive moc dobře věděli, kde hledat - náhoda? (možná zabudované GPS v prdeli, protože jinak už to muselo bejt čichem). Když už se hlavní protagonistka dostane k telefonu, tak nevolá 911 ale nějaký školní číslo, na jehož konci se ozve opět jeden z vrahů - nečekaně. Prostě mi to kolikrát přišlo trošku přehnaný, banda magorů byla až moc na všechno připravená a internát znali lépe jak sekuriťáci či hlavní herečka....Bylo to koukatelné, zábavné, atmosferické ale právě tyhle komické chvíle mi nedovolují dát víc, než tři hvězdy. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna scéna. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama