Reklama

Reklama

Stůl č. 21

(festivalový název)
  • Indie Table No.21 (více)
Trailer

VOD (1)

Manželé žijí průměrným životem a jsou nadšeni, když zjistí, že vyhráli exotickou dovolenou na Fidži. Jejich vzrušení stoupá, když dostanou šanci zahrát si "Tell all truth (Řekněte všem pravdu)" hru, ve které mohou získat zajímavé ceny. Brzy ovšem zjistí, že hra není taková, za jakou ji považovali... (Jocker94)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Polovičatý film si žádá polovičaté hodnocení. Základní koncept není špatný (jakkoli nejsou náměty o různých bizarních smrtonosných hrách ničím novým), jen už se nikdo neobtěžoval s jeho domyšlením, takže Dattovo dílo rozhodně není podívanou pro stoupence logiky a vnitřní soudržnosti fikčních světů. Za pozornost stojí zejména závěrečný twist, který je sice zajímavý tím, že zcela neočekávaně přehodí výhybku na koleji explicitního významu, ovšem předchozí děj v jeho světle začne dávat ještě menší smysl. Velmi iritujícím prvkem je též přehnaná afektovanost (inu, co svědčí masala filmům, nesvědčí žánrovkám západního střihu) otisknutá zejména do neustále bouřící hudby a divokých kamerových jízd a obletů. ()

JosefGruber 

všechny recenze uživatele

Většina děje je takovým skloubením filmů jako je: Truth or Dare, Would You Rather a 13: hra smrti. Děj ovšem není až tak brutální jako u výše uvedených snímků. Už jsem byl rozhodnutý a hodnocení kolem 70% bylo téměř jisté. Jenže, chybička se vloudila. A to v mém očekávání. Závěr filmu, k mému překvapení nebyla klasická "vyvražďovačka", kde přežije nejsilnější hlavní hrdina, ale morální poučení, které by mohlo být publikováno na školách. Co se ti parchante může všechno stát pokud budeš šikanovat spolužáky. Fantastický a neočekávaný závěr, zvedá film do vyšších pater. Skvělá ukázka toho, že i film typu dá mi/nedá mi může mít hlubší smysl. 4-5*, 25.7.2014, pc ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Tohle mě šokovalo totálně dostalo nevěděl jsem do čeho jdu ale film mě držel přirvaného do sedačky že to není ani možné , začátek jako z nějákého romantáku kdy hlavni postava nádherně zpívá a příjemná dovolená s krásnou manželkou se obrátí v peklo, ne nějak drastické ale nepřijemné i když jsi říkáte od začátku že v tom je háček tak pořád čekáte jak to dopadne a ono vám to nakonec ukáže závěr který mě za celou dobu vůbec nenapadl, film doprovázen nádhernou melodie a velmi přijemní herci nemám slov. prostě nadmíru spokojen. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Mám rád Bollywood. O rok skôr ako sa zjavil "13 sins", ktorý je kopírkou úspešného Thajského hororu "13 Beloved", spatrila svetlo sveta odľahčená forma z Indie - "Table No 21". Chvála za postupne dávkovanú story, ktorá je zároveň rozpletačkou samotného príbehu, nesúceho v sebe ponaučenie pre dnešnú mládež. Tento film by sa kľudne mohol vysielať ako študijný materiál na ZŠ. Žiadne násilie, gore, len podivná forma prezentácie pointy, ktorá by určite zaujala aj násť ročných. Nebolo to zlé, aj keď musím priznať, že z pohľadu emócií ma snímok príliš nezasiahol. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Slušný Thriller zaměřující se spíše na psychiku a inteligentní dialogy než-li na násilí a gore, ale zde mi to vůbec nevadilo. Prostředí Indického ostrova je velmi atraktivní destinací, Tena Dease je snad nejkrásnější ženou planety( OČI povyskákané až na stole) a celkově úkoly i otázky mají hlavu i patu a pokaždé zaujmou, občas šokují. Závěr přinese krásné morální ponaučení, takže za mě určitě spokojenost a pro příznivce podobných filmů (Truth or Dare, Would you Rather.. doporučuji také). 75% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (2)

  • Režisérka Aditya Datt uvedla, že důvod názvu filmu je podle článku 21. Indické ústavy, která hovoří o ochraně života a osobní svobody. (Pajkenzi)

Reklama

Reklama