Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lucifer – tentokrát ten pravý – pomůže Chloe vyšetřit vraždu, která byla spáchaná na place televizního pořadu o jeho vlastním životě. (Netflix)

Recenze (7)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chloe už mi opravdu dost vadí. S Maze si tvůrci nevědí rady a vymýšlí stále další možnosti jak ji znechutit. A celkově se hlavní příběh zase točí v kruhu. Další oponent bez významnějších cíle bude pouze tropit neplechu a na konci ho společné síly porazí. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl, který mi připomněl, proč nemám Chloe a Maze ráda. Nevím, něco tomu chybí. Osobní linka je tak vyhrocená (a je to furt a pořád o tom samým), že mě rozčiluje a zároveň nudí. ()

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ačkoliv jsme teprve na začátku, mám prostě takové chabé tušení že se zde nebude řešit nic jiného než-li jestli je ta láska pravá nebo ne. První 4. série Lucifera byly výjimečné v tom, že to byla převážně detektivka s hláškujícím ďáblem a se vztahem na pozadí. Ovšem tady, jsou s tím vztahem až moc předem a to se mi moc nezamlouvá. Cítím z toho poetickou telenovelu a bojím se že to tak zůstane... ale kdo ví, pár epizod jsem si to i myslel o 3. sérii a nakonec příjemně překvapila. 75% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama