foto

Jamal Duff

  • nar. 11.3.1972 (45 let)
    Columbus, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jamal Duff se narodil 11.března 1972 v Columbusu, ve státě Ohio. Je to americký herec a bývalý hráč amerického fotbalu v NFL.Hrával na pozici obránce na nejtvrdší pozici tzv. defensive tackel. Zprvu hrál za univerzitní tým San Diego State University a posléze v NFL za týmy New York Giants a Washington Redskins.

Objevil se ve filmech S.W.A.T., RUNDOWN, THE ELIMINATOR, DODGEBALL: A TRUE UNDERDOG STORY, kde hrál po boku Bena Stillera jeho poradce, a v dalších televizních a filmových projektech. Ve filmu THE GAME PLAN režiséra Dwayna Johnsona, si střihl roli Clarence Monroea.

Lukáš "gatuso" Častulík

Herecká filmografie

Filmy

2017 Minkow
2015 Dokonalý muž
2012 Nespoutaný Django
2011 Černá mamba
2009 Krev: Poslední upír
2007 Lords of the Underworld
Plán hry
2006 Strašidelný hrad
Voják
2004 Eliminator, The
Vybíjená
2003 S.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazení
Vítejte v džungli

TV seriály

2015 Brooklyn 99 (TV seriál)
Yippie Kayak (S03E10)
2014 Tým Škorpion (TV seriál)
Risky Business (S01E08)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Lockdown (S02E07)
2013 Brooklyn 99 (TV seriál)
48 Hours (S01E07)
Zákon gangu (TV seriál)
Poenitentia (S06E03)
2011 Pomsta (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace