Reklama

Reklama

Blb a blbec

  • Česko Průseráři (více)
Trailer

Obsahy(1)

Můj milý synu Travisi, dlouho jsme se neviděli, Vánoce se blíží a my bychom se měli zase sejít... Všechno začíná tímto dopisem s maminčiným přáním a zmínkou o tajemném pokladu. Informace o pokladu se stává veřejným tajemstvím a všichni si dělají plány. Začíná western plný divokých jízd, přestřelek a nezvládnutelných situací. Jak dopadne honba za pokladem, se všichni dozví až o slavnostní vánoční noci. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Naši dva oblíbenci zřejmě stále nepochopili, že jejich sláva je dávno v čudu. Dva dědci jako hrdinové, no budiž. Ale celé to je utahané, upatlané, humoru jako šafránu o akcích ani nemluvě. Opakovaný vtip není vtipem a zde to platí trojnásob. A do toho všeho ještě zamíchat děcka… Nevím, buď mi to nesedlo náladově, nebo je to opravdu jen nastavovaná kaše se spoustou zbytečného sentimentu. Chtěl jsem dát z dobré vůle alespoň něco, ale za scény Moses junior, had, záchrana nedávám ani to. On ten scénář tak jako tak i přes tyto scény nestál za nic. 201502259803/10300 ()

otík 

všechny recenze uživatele

Oba dva nezdolní hrdinové zestárli – ale vrátili se ještě jednou před kameru, aby si ve westernové komedii ještě párkrát zastříleli, sem tam někoho praštili a skutečně si užili dostatek pohybu pouze při pořádné mlátičce až v závěrečné hromadné bitce. Na filmu je vidět režisérský rukopis Terence Hilla, díky tomu film připomíná poslední díl čistě Hillovského Lucky Lukovi (stejní herci, stejné oblečení Hilla, podobná tématika i styl). Je to poměrně slušná rozlučka této dvojice, jejíž společné vystupování končí tam, kde začalo – u westernové komedie slušné, ale ne zářivé kvality. Příběh je velmi prostý – Hill a Spencer putují za svojí matkou, která jim chce předat poklad po otci a během cesty potkávají padouchy, se kterými se sem tam utkají. Dávám sice 60 %, ale je to spíše z nostalgie po těchto dvou skvělých hrdinech. ()

Reklama

sharky 

všechny recenze uživatele

Důstojné rozloučení s legendární filmovou dvojicí. Bud a Terence se dali po deseti letech znovu dohromady, aby ještě jednou naposled stanuli společně před kamerou v netradičně vánočním westernu. Nechybí klasická závěrečná bitka při které ozdobí vánoční stromeček. Některé vtipy jsou velmi vydařené, ale trochu nedotažené, chybí tomu ta pověstná "třešnička na dortu." ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Rozlucka Spencera a Hilla prebehla skutocne vo velkom style. Tato dvojica zacinala vo westernoch /Buh Odpousti, ja ne, Tromfove eso/ a luci sa s divakmi taktiez westernom. Takmer 65 rocny Spencer sice uz nerozdava take brutalne rany ako v Dva Machri mezi nebem a Peklem/vsak aj evidentne pribral/, ale jeho o 10 rokov mladsi kolega ma stale ranu. Film vsak zachranuje zaverecna rvacka, ktora divakovi serviruje presne to, cim sa duo Spencer -- Hill preslavilo. Chyba vsak hudba Maurizia a Guida de Angelis, to je podstatna chyba. Celkovo je Botte di Natali slusny, ale iba priemerny film. 68 % ()

Gig 

všechny recenze uživatele

Pravá a levá ruka ďábla po “dvaceti” letech. Vše by ušlo až na to nejpodstatnější - nevím zda se dívám na ty rychlé kolťáky a western nebo na rodinný film. Jakoby film nevěděl čím má být. Zda se na něj budou dívat malé děti nebo kdysi děti odkojené soaghetti westerny a těmi dvěma - Spencerem a Hillem. Je tam dost dobrých scén, ale plno zbytečných jako scény z dětmi. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Jedná se o poslední snímek, ve kterém se bok po boku sešla dvojice Terence Hill a Bud Spencer. (korbitch22)

Reklama

Reklama