Reklama

Reklama

Pirát Blackie

  • Československo Pomsta Černého korzára (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Kostýmní komedie vypráví napínavý příběh neohroženého piráta, který se na ostrově v Karibském moři stane svědkem dražby unesené manželky místokrále a nechá se zlákat její koupí. Za tento čin je ostatními korzáry nenáviděn, neboť představa vysokého výkupného je příliš lákavá… Rozehraný konflikt je záminkou pro řadu dobrodružných situací, v nichž zůstává místo i pro milostné jiskření. To vše vyprávěno s humornou nadsázkou, která je populární dvojici Terence Hill a Bud Spencer vlastní. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Ano, děj je slaboučký s logickými dírami velikosti té, co má slon v chobotu. Ovšem dávám za pět jednak za výpravné scény sestávající se ze skutečných lodí a né jen modýlků, jednak za nádhernou Silvii Monti, ale hlavně za parádní způsob, jakým Hill s touto krasavicí vyběhl. Pozměnil a přivedl totiž k dokonalosti heslo, kterým jsem se za zlatých časů řídil taky (ach, kde jen ty doby jsou?). Totiž "ošustit a opustit" vylepšil na "ošustit, vyměnit za tučné výkupné a opustit"! ()

Kubaso 

všechny recenze uživatele

Tomuto filmu jednoznačně ublížil trestuhodně nevyužitý Bud Spencer, bez něhož nemá Hill šanci poměrně řídký příběh utáhnout. I rozpočet by klidně snesl menší injekci, ale pokud korzára nebudu srovnávat s jejich známějšími snímky, jako dobrodružná fraška obstojí dobře. Těm už ale nejspíš nenávratně odzvonilo. ()

Reklama

DocBrown 

všechny recenze uživatele

To je hrozne tu cist narky, ze si S&H dovolili opoustit zazitou sablonu. A ze chudak Bud musi hrat zaporaka ... no a co, navic neni o moc vetsi zaporak jak Hill (moc se mi libilo, jak nejdriv gentlemansky dostal do poslete sexbombu Silvii Monti a pak ji stejne prodal) a to ze stoji proti sobe neni taky tak uplne pravda. Ja to beru jako prijemne zpestreni, film se posouva hodne od komedie k dobrodruzstvi, s pomerne zajimavym, ne jednoduchym pribehem. Je sice skoda, ze tu Bud moc neni a jeho posledni scena neni moc pekna (kvuli ni nedam ctvrtou *), ale zase jsou tu jine zajimave postavy. Jedine co lze opravdu vytknout je hodne slabe technicke zpracovani namornich bitev, ale jinak je technicka stranka slusna (krasne lode). Film urcite stoji za to videt a predevsim slyset, hudba je asi nejlepsi na tom filmu. 65% "Nikdo nepromluvi, pirati je pobili dojednoho","ale opravdu ? no to je skvele" ()

TostTom 

všechny recenze uživatele

Trochu jiný film dvojice Spencer a Hill, který sice má v popisu, že se jedná o komedie, ale určitě nejde o jejich klasickou komedii a spíše se jedná o dobrodružný film s pár prvky komedie. No ale nemůžu říct, že bych byl zklamaný, protože jsem se po celou dobu filmu dobře bavil a velmi se mi líbila ta pirátská tématika. ()

Noddy 

všechny recenze uživatele

Na rozdiel od väčšiny komentujúcich je to podľa mňa najlepší film tejto dvojice. Možno je to tým, že neholdujem westernom a špagety westernom obzvlášť nie. Takisto ani tým priblblým bitkárskym komédiám, kde je počuť rana ako z dela a "obeť" sa len otáča okolo svojej osy, prípadne vyletí na strom atď. . Tento film má aj nejaký, aký-taký dej... Možno je to aj tým, že vedľa vojnových filmov mám rád aj filmy s pirátskou témou a hlavne s plachetnicami. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Film obsahuje stejné záběry lodí na moři jako film Tygr sedmi moří (1966). Stejně tak například odlehčování lodi o přebytečný náklad včetně děl a závěrečné zahákování španělské lodi. Mělo být využito tzv. Stock footage (příp. stock video), kdy jsou natočené záběry využity ve vícero projektech. (jerzy1976)

Reklama

Reklama