Reklama

Reklama

Ze záhrobí

  • USA From Beyond (více)

Mladá psychiatrička Katherine McMichaels a její společník Crawford Tillinghast objeví šestou dimenzi. Při namáhavém výzkumu vyvinuli médium, které je schopné pohltit jinou lidskou mysl. Tzv. rezonátor je speciální zařízení, ovládající podle přání myšlenkovou zónu. Vědci ale netuší, že rezonátor disponuje i nevysvětlitelnou, temnou sílou. První jeho obětí je samotný Crawford, který se změní v tvora, závislého na lidských mozcích. Jeho mysl a vědomí jsou tak odsouzeny k zániku. Odkud pochází tato ničivá energie...? (Intersonic)

(více)

Diskuze

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

To ten známej ví pěkný howno o tom, co je to kvalitní osmdesátkovej horor.

Cordell

Cordell (hodnocení, recenze)

waxtrax

Jo to jsem byl divoce poucen. Ze tyhle stary filmy to se nekomu prej libi? Scena kde prijde ten z druhe strany a litata to tam.... nejake rybicky na provazku haha, ze to potom pusobi horror vic jako komedie :D  To me rekl jeden znami.

Mi Nü-Chai

Mi Nü-Chai (hodnocení, recenze)

Nechtěl by si autor obsahu opravit chyby? Krvácejí z toho oči.

 

epifÝza (ta má navíc takový hezký český název šišinka, když si nejsme jistí I/Y v cizozemském termitu, užijeme termit český)

zdravÝm

waxtrax

waxtrax (hodnocení, recenze)

V roce 1986 to zřejmě byla pecka, ale dnes je to spíše potvrzení pravidla, že Lovecraft je nezfilmovatelný aniž by nebyl směšný.

na příspěvěk reagoval Cordell

Související novinky

Zemřel režisér Stuart Gordon

Zemřel režisér Stuart Gordon

25.03.2020

Ve věku 72 let zemřel filmový a divadelní režisér, scenárista a producent Stuart Gordon. Zprávu včera ve večerních hodinách potvrdila jeho rodina. Rodák z Chicaga začínal na divadle, proslavil se… (více)

Reklama

Reklama