Reklama

Reklama

Americký ninja 5

  • USA American Ninja V (více)
Trailer

Obsahy(1)

Špičkový vědec dr. Strobel (Aharon Ipalé) objeví prostředek na ničení hmyzu a tím na sebe upoutá pozornost chemického magnáta Glocka (Clement von Franckenstein) i zlověstného venezuelského generála Zubina. Ti chtějí geniálního vynálezu využít k ovládnutí světa a únosem Strobelovy dcery Lisy (Anne Dupont) si chtějí zajistit spolupráci vědce. Do cesty se jim však postaví Joe (David Bradley), který má o Lisu poněkud jiný zájem. K tomu, aby ji zachránil, využije i svých bojových schopností. (Siriuss)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Na Amerického Ninju 5 mám dobré vzpomínky z dětství z doby kdy jsem ho žral a nahrával na VHS v dnešní době když se na to podívám tak to vypadá trapně ale ty vzpomínky zůstávají. V televizi a na dvd jsou daleko horší sračky co se vydávají za akční filmy a mají vyšší hodnocení než toto takže zas tak špatně bych to neviděl. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tento film se měl v originále jmenovat american Ninja & Son. Trapnost dostoupila vrcholu a to je zřejmě důvod, proč tohle navždy zůstane poslední částí Amerického ninji. Neboť je nepředstavitelné, že by kdy mohl být natočen trapnější díl. Zvláštnost? Většina herců se svým umem buď ztvrdne na jednom místě a nebo se film od filmu lepší. Bradley dokázal opak, je herecky film od filmu horší a horší. Nechce se mi věřit, že je to ten samý herec z trojky. Ještě že je to občas fakt směšné a pobaví to. Chtěl bych být synem ninji, abych se taky během dopoledne naučil všechna tajemství bojového umění a během pár vteřin se naučil řídit menší dopravní letadlo... ()

Reklama

Pecival 

všechny recenze uživatele

Pořád stejně zábavné jako jednička. A pozor... tentokrát dostanete opravdu velkou porci ABSOLUTNĚ levých a zcela neschopných ninjů, kteří vždycky čekaj než je Bradley nějak skolí a absolutně nic nedělají. Inu opravdoví bojovníci :) Zaporák je taky dost směšnej a korunu tomu dodává ten malej spratek (kterej pravda nebyl až tak překvapivě nemožnej). Takže buď máte rádi béčka a pak je tohle jasná volba nebo nevím co tu chcete vyčíst :) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale mně to nepřišlo až tak zlé. Jasně, je to pořád blbost a se sérií to nemá nic společného až na hlavní postavu, ale je to takový příjemný rodinný film, kde sem tam dojde i na nějaké to bojové umění, anebo na něco, co se tak alespoň tváří. Ze všeho nejvíce to ale připomíná "Karate Kid". ()

keoma26 

všechny recenze uživatele

Roztomilý metanarativní komentář k předcházejícím dílům ... všudypřítomná sebeironie a odstup je v tomto pokročilém pořadovém čísle série osvobozující. Když David pronese "ve filmu to vždy vyjde", hraje si nejen s divákem, ale i sám se sebou (přitom se rozhodně nejedná o nějaké sebeukájení). Hravou nadsázku zvýrazňují i pestrobarevné kostýmy ninjů ... každá bojová scéna má jiný barevný ráz, nic už není jenom černé nebo bílé;-) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (7)

  • Po filmech Americký ninja 3 (1989) a Americký ninja 4 (1990) se David Bradley vrací do filmu jako jiná postava. Ve filmech Americký ninja 3 (1989) a Americký ninja 4 (1990) hrál postavu Seana Davidsona, zatímco v tomto snímku ztvárnil postavu Joea Kastla. (mzss1)
  • V čase 01:36:44, kdy padá letadlo, je zřetelně vidět, že Viper v podání Jamese Lewa je nahrazen kaskadérem. (Arnyfe)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii a v Římě v Itálii. (rafix)

Reklama

Reklama