Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě hodiny nadupané akcí, ve kterých se gang mladých zlodějíčků zaplete do sítí kruté a brutální zločinecké armády. Uprostřed území nikoho přežije jen ten nejsilnější. Helene Laborie (Nadia Fares) je francouzská důstojnice zvláštního policejního komanda. K soudnímu přelíčení má předvést Abedinam Nexhepa, největšího bosse podsvětí, ale během transportu na speciální eskortu zaútočí uprostřed opuštěné průmyslové oblasti jeho lidé, kteří se nezastaví před ničím. Ono místo právě vykrádá ne moc zkušený mladý gang… (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (126)

mis-ko 

všechny recenze uživatele

Psychológia postáv - prakticky žiadna. Sem tam nejaká hláška - trefná aj scestná. Zbesilá akcia, tisíce projektilov letiace vzduchom, nábojnice pokrývajúce zem hustejšie než dážď, psychopatický magor, tvrďácki policajti aj nevinné obete - áno, áno, ÁNO!!! Žiadne pochybné dôvody osobnej pomsty, žiadne scenáristické kľučky spájajúce kohokoľvek s kýmkoľvek na základe ničoho, len potreba prežiť. Francúzi sa dokážu vyhnúť všetkému, čo amíci považujú z modlu akčného filmu. Takto sa, priatelia, točia akčné filmy. ()

DHDV 

všechny recenze uživatele

Příjemný akční film, já sem ho viděl asi 2/3 a nebyl problém se na to dívat vícekrát. U tohoto filmu se vám bude zdát divný střih ale to bude tím, že takové to filmy se v Evropě moc často netočí ( zvyk na U.S.A movie). Dostane řádnou porci akce, kde se všichni spojí proto aby přežily toť vše…. Mnohokrát natočeno, ale často ne z takovouto lehkostí/stravitelností …. ()

Reklama

Musak 

všechny recenze uživatele

Jako velikej klad hodnotím za 1) snad žádný klišé, za 2) neni tam žádná postava, která by se chovala nejak iracionálně. Navíc je akce od začátku do konce, takže nuda tady fakt nehrozí a ta hodina a 45 minut utekli vážne rychle. A proto hodnotím velice vysoko, konečně jednou velice povedej akční film!!!! ()

choze 

všechny recenze uživatele

Žabožrouti si natočili vlastní PŘEPADENÍ 13. OKRSKU a je jen škoda, že toho z něj neopsali víc. Třeba sympatické postavy, zábavné dialogy, parádní hudbu, napětí, které by se dalo krájet, hutnou atmosféru... no, je toho hodně, co koňohryzové vynechali a proč jim z toho ve výsledku vyšlo jen nudné akční béčko, ze kterého si budu pamatovat akorát pískání si melodie ze SEDMI STATEČNÝCH v autě. A to, co opsali, navíc opsali odflákle (pokus o únik kanálem nebo autem), ani s akcí to zrovna nerozčísli, no a pak bysme se ještě mohli bavit o nelogičnostech typu "obléhači hned na začátku rozstřílí venkovní sirény, ale bůhvíproč až na konci rozestřílejí kamery". Kdepak, takovej o pět let starší DOBERMANN je mnohonásobně dravější, stylovější, brutálnější, nápaditější a celkově zábavnější frantíkovskej akční náhul. Přesto Sirimu hodili lano z Hollywoodu, kde natočil - wait for it - další průměrnou obléhačku. ()

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Francouzské thrillery většinou nezklamou a tenhle je toho důkazem. Parta týpků, co chtěli vykrást sklad, ostraha skladiště, zbytek jednotky hlídající mafiánského bosse...Na první pohled lidé, co si půjdou tak akorát po krku, okolnosti je ale donutili ke spojenectví. Jenom by mě zajímalo, kolik těch parchantskejch týpků z Albánie bylo, vypadalo to, že sakra hodně. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Film je inspirován snímkem Přepadní 13. oksku (1976). Na film odkazují především scény, kdy po sobě útočníci "uklidí", aby to zvenčí vypadalo, že se nic neděje, nebo scéna, ve které se jedna z postav snaží uniknout kanálem. (Lorge)

Reklama

Reklama