Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Thomas se právě zasnoubil. S vyhlídkou krásného rodinného života se setkává s otcem své nastávající a doufá, že mu dá své požehnání. OMYL! Gilbert má pocit, že díky svému třicetiletému manželství přišel o kus mládí. Přemlouvá Thomase, aby si nebral jeho dceru Lolu, všeho nechal a začal si s ním užívat života. Oba se ponoří do svého nového divokého života jako malí kluci... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (55)

wendelin9 

všechny recenze uživatele

Pozorovat Gilberta v přechodu a Thomase na rozcestí, kdy volí mezi svou životní láskou a životním snem, je chvílemi zábavné, chvílemi zase čirá zoufalost. Snímek určitě neurazí, ale žádná bomba to taky není. Musíte se připravit na několik trapných scén a vtípků, které naštěstí dříve nebo později přebije povedenější scéna. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Ona to není až taková píčovina, jak se zdá na první dobrou. Pokud by daný materiál dostal do ruky otrlejší rejžák, mohli bychom některé postavy časem považovat za kultovní.... Namátkou mě napadá figura drsnokrutého dealera oregána. K rodinné kukajdě s tchyní, tchounem a péemeskující rákoskou docela vhodné. Jeden z lepších ,,live" dabingů cizozemského pošuka - řadí se v mém podvědomí k památné Benigniho scéně z filmu Život je krásný. ()

Reklama

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Vážně hezké, romantické, bláznivé, vtipné ale přitom o vážných věcech. Herci jsou skvělí a i vzhledově zajímaví, opravdu nenudí a každý něčím zaujme. Příběh je sice tak trochu klišé o problémech středního věku a o tom praštit do toho s jedinou ženskou po zbytek života, ale tady je to pojato opravdu zábavně. Hezká podívaná. ()

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

Thomasův život se otočí o sto osmdesát stupňů po tom,co se setká s otcem své nastávající, který ho přesvědčí o tom, že v životě se dá jít mnohem zábavnější cestou, než vstupem do manželství... Opravdu skvělá komedie, která má úplně všechno, co má mít - krásně propracovaný příběh s výbornou ústřední dvojicí a mnoha úžasnými postavičkami okolo ní, nápadité a vtipné scény jako na běžícím páse, krásné dialogy, krásnou hudbu. Prostě zábava od začátku do konce. 90%. ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem měl zatím možnost vidět film jenom v dabingu, ale už se těším, až se podívám v originále - několikrát jsem se opravdu od srdce zasmál, i když komedie století to rozhodně nebyla. Líbila se mi parodie hudebního byznysu s úplně vypatlaným "kreativním ředitelem", ale místy to bylo už moc :) Nicméně dětinskost byla skvělá, doufám, že u titulkované verze vyzní některé vtípky lépe. 70% ()

Galerie (55)

Reklama

Reklama