Reklama

Reklama

Muži v černém: Globální hrozba

  • USA Men in Black: International (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Muži a ženy v černém vždycky chránili Zemi před šmejdem z vesmíru. Ve svém novém dobrodružství čelí dosud největšímu globálnímu ohrožení: zákeřnému dvojímu agentovi v organizaci Mužů v černém. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (454)

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Mladá agentka M a britský veterán H musí spojit síly, aby zastavili hrozbu, která chce zničit celou planetu. A tak jezdí mezi Londýnem, New Yorkem, Afrikou a Paříží. A nudí. Noví Muži v černém postrádají vtip, nápady, chytrý příběh i zajímavé hrdiny. A nemají co nabídnout ani fanouškům série, ani nenáročným fandům velkých sci-fi komedií. Zbytečný film. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Já si myslím, že to bylo dobré a film si nezasloužil býti nazýván propadákem. Za mě dobré sci-fi akční dobrodružství s vtipným Chrisem Hemsworthem. Chris byl ve své roli dobrý a líbila se mi i Tessa Thompson. Přesně se tahle dvojka k sobě hodila. A příběh také zajímavý, zvrat ke konci překvapivý, takže já se bavil. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Vlastně se mi to jakž takž líbilo, netrpěl sem. Jen nedokážu pochopit, kam se ksakru v takhle drahým a poměrně očekávaným velkofilm ztratily nějaký lepší, větší akční scény? Jsou tu všeho všudy tři, a vypadají jak z televizní produkce. V tomhle ohledu teda neskutečný zklamání, když člověk ví, co všechno se dneska dá s trikama (ale klidně i bez nich!) před kamerou vykouzlit. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jako uprimne, kdyz pominu jiny herecky obsazeni, vazne se to tak moc lisi od minulejch dilu? Ja bych teda nerek. On i pribeh je dost podobnej, zase tu mame nakou invazi a tajemnou zbran od hodnejch mimozemstanu. Jasne, tempo by mohlo bejt obcas trochu sviznejsi, ale mensi mnozstvi akce je vyvazeny vetsim mnozstvim forku, ktery sice nejsou nejak smrtici, ale rozhodne pobavi. Vedlejsi postavy jsou zabavny, hlavni dvojice je sympaticka a docela jim to spolu ladi a kdyz uz na nejakou tu akci dojde, tak je docela fajn a trikove bezchybna. Zadna kultovka z toho asi nebude, strihac se mohl vic snazit, ale jako prijemna sci-fi oddechovka, proc ne, ja se bavil slusne. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ťažko si spomeniem na trápnejšie sci-fi. To triky v Babylon 5 boli úchvatnejšie. Čistá strata času, ktorá obsahuje len minimum vtipu. Ono zas Hemsworth sa na Willa Smitha ani zďaleka nechytá, ten tam je len na okrasu. Jediné, čo bolo občas solídne bola hudba, avšak aj tú robilo nejaké duo Slaniny s Elfom. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (14)

  • Agent H (Chris Hemsworth) v jednej scéne bojuje s malým kladivom. Toto je zrejmý odkaz na úlohu herca Chrisa Hemswortha ako Thora v Marvel Cinematic Universe. (chesterko)
  • Agentka M (Tessa Thompson) používá hodinky Hamilton Ventura – přinejmenším designově modernizovanou napodobeninu modelu, který byl jako první v roce 1950 vybaven bateriemi a mechanickým strojem. Stejné hodinky používal i Will Smith v prvním filmu Muži v černém (1997). (HonzaR.)

Související novinky

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Proč Muži v černém selhali?

Proč Muži v černém selhali?

19.06.2019

Začíná se z toho stávat skoro pravidlo. Blockbuster X několik měsíců před premiérou narazí na produkční problémy. Následně se musí přetáčet, filmové servery mezitím analyzují každičkou spekulaci, a… (více)

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

14.06.2019

O pokračování Gladiátora se mluví už pár let. Šílený scénář ke dvojce dokonce kdysi napsal herec, scenárista a skladatel Nick Cave, který měl v plánu poslat zesnulého Maxima do podsvětí plného… (více)

Hrdina Uncharted shání parťáka

Hrdina Uncharted shání parťáka

30.03.2019

Herec Tom Holland (Spider-Man: Daleko od domova) má momentálně plné ruce práce s tím, aby neprozradil žádný důležitý spoiler ohledně blížících se Avengers: Endgame, už brzy ho ale čeká natáčení… (více)

Reklama

Reklama