Reklama

Reklama

Valentin je playboy z Acapulca, který se ochotně a rád se vyspí s každou turistkou, která mu zkříží cestu. Jednoho dne se ale takový bývalý flirt jménem Julie objeví na jeho prahu i s holčičkou jménem Maggie, prohlásí o ní, že je to jeho dcera a pak je oba opustí. Překvapený Valentin se i s Maggie vydává do Los Angeles, kde se snaží Julii nalézt. Jejich cesta se ale nakonec protáhne na šest let, během nichž se z ustrašeného playboye stane vyhledávaný filmový kaskadér a z malé holčičky jeho hodně netradiční osobní trenérka a manažerka. Maggie se totiž neustále stará o to, aby Valentin musel zvládat různé úkoly a stal se tak z něj pořádný chlap. Problémy nastanou, když se na scéně opět nečekaně objeví Julie a Valentin si uvědomí, že by o Maggie mohl přijít a ztratit tak najednou milovanou dceru i nejlepší kamarádku. (Cinemart)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (111)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nad týmto filmom som dlho váhal, nezaujal ma ani jeho distribučný popis a hlavne film z Mexika, nejako to nelákalo. Som rád, že sa to takto príjemne otočilo. Možno vzhľadom na koniec filmu nevhodné slovo "príjemne", ale ako inak opísať tieto dve hodiny plné humoru, emócii aj dojemnosti? Áno, má to svoje muchy, ako zbytočné zapojenie lesbického páru, len aby sme ukázali, akí sme moderní, alebo nepochopiteľne pozitívne správanie sa dcéry voči matke, prakticky neznámemu človeku. Našlo by sa toho viac. Ale vyvážil to veľmi vtipný scenár s vynikajúco vybratou detskou herečkou. A kto má dcéru v podobnom veku, tak ako ja, precíti film citlivejšie a dokonalejšie a nemôže hodnotiť toto dielko nižšie. Za mňa teda plná paľba a to aj v porovnaní so Sandlerovkou Veľký tato, ktorá bola po všetkých stránkach trochu slabšia. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Ten námět není nijak originální a navíc to prvních cca 20 minut vypadá na dost nesympatický road trip. Jenže pak si to všechno nějak sedlo, hlavní dvojka si to parádně dává, celé to působí hodně příjemně...aby mě to v závěrečné třetině emočně vyždímalo tak, jak to kdysi uměly jenom staré dobré jihokorejské fláky. Velké překvapení. ()

Reklama

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo dobrá mexická verzia filmu "Aj dvaja sú rodina". Teda počkajte, tento film vznikol skôr, takže "Aj dvaja sú rodina" je vydarená verzia tohto filmu. Príbeh je v podstate rovnaký. Príbeh otca, ktorý pre svoju dcéru obetuje všetko, aby na konci čelil možnosti o ňu prísť. Produkcia je obstojná aj keď spočiatku tak nevyzerá. Podobne Andrés Vázquez v úlohe Valentína nie je Omar Sy a sprvu nie je veľmi presvedčivý. Hneď som si povedal, že to je úloha šitá pre Pierra Richarda. Akonáhle sa však Valentín vnorí do úlohy otca a opustí rolu neviazaného mladíka, začne byť jeho výkon uveriteľný. 75% ()

Anette3 

všechny recenze uživatele

Během prvních dvaceti minut jsem film málem odsoudila. Ale nic se nemá vzdávat a tak jsem tomuto filmu přece jenom dala šanci. Musím uznat, že od té doby jsem hltala každé slovo. Život je krásný a tenhle vztah otce a dcery mě dostal do kolen. Doporučuji všem, kteří mají rádi celkem reálné filmy. U mě 5* ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Přešaltování z bláznivé komedie do dramatu v polovině filmu, byl zvláštní a nečekaný tah. Je fakt, že první půlka byla docela dost prdlá a až na pár vtípků jsem se nudila. Dokonce jsem přemítala o tom, zda vůbec film dokoukám. Po nekonečně nudných scénách přišel obrat, k vážnějšímu a lepšímu, udržel mě u obrazovky. Bohužel, srdcervoucí konec vše odpískal a vrátil do slabého průměru. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama