Reklama

Reklama

Valentin je playboy z Acapulca, který se ochotně a rád se vyspí s každou turistkou, která mu zkříží cestu. Jednoho dne se ale takový bývalý flirt jménem Julie objeví na jeho prahu i s holčičkou jménem Maggie, prohlásí o ní, že je to jeho dcera a pak je oba opustí. Překvapený Valentin se i s Maggie vydává do Los Angeles, kde se snaží Julii nalézt. Jejich cesta se ale nakonec protáhne na šest let, během nichž se z ustrašeného playboye stane vyhledávaný filmový kaskadér a z malé holčičky jeho hodně netradiční osobní trenérka a manažerka. Maggie se totiž neustále stará o to, aby Valentin musel zvládat různé úkoly a stal se tak z něj pořádný chlap. Problémy nastanou, když se na scéně opět nečekaně objeví Julie a Valentin si uvědomí, že by o Maggie mohl přijít a ztratit tak najednou milovanou dceru i nejlepší kamarádku. (CinemArt)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (111)

JayJay5 

všechny recenze uživatele

Můj první mexický film, pokud si pamatuji. Jsem moc rád, že jsem mu dal šanci. Pustil jsem si ho s přítelkyní jako ten film, kterej prostě přežiju a on se z něj vyklubal moc zajímavej zážitek. Ty malý vtípky, kterých si třeba každej nevšimne, mě přiváděly k výbuchům smíchu. Na konci zajímavý zvrat. To mě popravdě ani nenapadlo. A přitom zpětně si člověk uvědomí, že naznačováno to bylo. No nic, nedejte na hnidopichy a pusťte si to. ()

klukluka odpad!

všechny recenze uživatele

Koukám, že jsem jeden z mála v tomhle kině, kdo se po pěti (!) minutách zvedá a znechuceně odchází. Špatně. Zdrhá, mizí, peláší pryč. S pocitem studu, že chtěl na něco takovýho koukat. Naštěstí se o tom, že to bude totální marnost, nepotřebuju přesvědčovat 2 hodiny. Kouknu na sedmdesátiletýho omšelýho tátu desetiletýho kluka a mám více méně jasno. ()

Reklama

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Ten námět není nijak originální a navíc to prvních cca 20 minut vypadá na dost nesympatický road trip. Jenže pak si to všechno nějak sedlo, hlavní dvojka si to parádně dává, celé to působí hodně příjemně...aby mě to v závěrečné třetině emočně vyždímalo tak, jak to kdysi uměly jenom staré dobré jihokorejské fláky. Velké překvapení. ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

V srpnu jsem viděl na palubě žlutého autobusu regiojetu tu to mexickou komedii a na jejím konci jsem brečel. Nebylo to smíchy a nebojím se to přiznat. Valentin Bravo je sice tak trochu looser, ale má velké srdce, nakonec je i sympaťák. Nebojte se vlka a strachu ksa (kša) ksa (kša). Sice nejde o veledílo, nicméně způsobené emoce se počítají. P.S. Je zajímavé jak se Julie ve advokátní kanceláři Newmann, Newmann , Newmann a Newmann rychlé vypracovala, že by se její přítelkyně taky jménovala Newmann? ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Maličko prostoduchá komedie, která lehkomyslně prostřídává dokonale padnoucí fórky s lacinými a trochu infantilními šprýmy, aby se s ubíhajícími minutami oproti všem předpokladům přetavila v pravověrné drama, jehož pointa je jako rána na solar - tvrdá a nekompromisní. Teprve potom dostanete šanci docenit láskyplnou Valentinovu výchovu ... a hloubku jeho vztahu k malé Maggie. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama