Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Arizona Colt je kliďas, toulá se po Západě se svým věčně opilým přítelem Whiskym a bere peníze za ochranu bohatého rančera. Ale když na něj bandité připraví past, a je na něj vypsána odměna, tak se naštve. A když ti samí bandité přepadnou ranč jeho podporovatele a unesou jeho krásnou dceru, tak je jasné, že to Arizona Colt nemůže nechat jen tak. (špaček421)

(více)

Recenze (8)

kinderman 

všechny recenze uživatele

Giuliana Gemmu s jeho výrazem osvíceného idiota vystřídal v roli "nejpřemýšlivějšího" pistolníka italských westernů Arizony Colta Anthony Steffen, ke změně došlo i na režisérské stoličce, ale zůstali Roberto Camardiel, Rosalba Neri a scenárista Gastaldi. Ten do příběhu zakomponoval (opět) scénu masového vraždění i mučení titulního hrdiny (byť tentokrát nedojde k typickému zmrzačení), takže mimo mi přišel pouze skladatel Nicolai se svou rozvernou melodií. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Spaghetti westernová taškarica, v ktorej "každý chvíľku ťahá pílku" a ako záporné, tak aj kladné postavy sa miestami chovajú tak hlúpo a ľakovážne, že v prostredí skutočného divokého západu by podľa mňa neprežili ani hodinu. Inak, Anthony Steffen má vcelku zaujímavú westernovú vizáž a keby si dokázal po celú dobu zachovať kamennú tvár a občas nestrúhal idiotské grimasy, bol by to ideálny predstaviteľ postavy neohrozeného pištoľníka. ()

Reklama

Mariin 

všechny recenze uživatele

Martino si vypůjčil od Lupa název Arizona Colt a nahradil Gemmu úplně jiným Steffenem. Buď slabší trojka nebo silnější 2,5, ale vzhledem k tomu, že k dnešku (23. 9. 2013) to má nepochopitelných 70 %, dávám nižší hodnocení. Úplně se to nepotápí snad jen díky dobré hudbě, jinak jde o slabší špageťák, slabší než původní Arizona Colt. ()

G04T 

všechny recenze uživatele

Ještě o stupeň lepší než původní film. Arizona v podání Gemmy byl spíš optimista a tady v podání Steffena mi přijde Arizona jako realista. Plus si myslím, že Steffen je mnohem výraznější v roli Arizony než Gemma. Taky je tenhle film víc násilnej. Hudba sice není nijak extra dobrá, za to kamera a herci supr. Upřímně jsou tu i lepší přestřelky ve srovnání s původní Arizonou. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Taxom sa rozhodol dopozerat filmografiu rezisera Sergia Martina - zatial som videl len Kanibalove 2 a Cukr med a Feferonka 1980. Tento film je jeden z prvych, co natocil Martino, a ide o western. Dost nudny spaghetti western, kulisy len priemerne, dialogy tiez a v strede vladla priserna nuda. Zaverecna prestrelka to uz potom nezachranila : 50 % ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama