Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Půvabná studentka výtvarné školy Angelika (Audrey Tautou) miluje k zbláznění sympatického kardiologa Loika. Jeho šťastné manželství a očekávání prvního dítěte nebere jako vážnou překážku. On ji přece miluje stejně jako ona jeho. Romantické představy o jejich lásce se však mění v nejhorší noční můru, která přerůstá v psychickou úchylku. Stačí náhodné setkání a nevinně darovaná růže a z Angeliky se stává posedlá žena, která manipuluje svými blízkými a lékaře a jeho rodinu začíná terorizovat. Filmem Má mě rád, nemá mě rád debutovala scenáristka a režisérka Laetitia Colombaniová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

Snape 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení, další skvělý film s odzbrojující Audrey Tautou v hlavní roli. Nechci nic prozradit z děje, ale vězte, že vyprávění stejného příběhu z pohledu více postav, v jiných filmech bývající poněkud samoúčelné, je zde dovedeno k dokonalosti. Po nějakých 40 minutách vás čeká kruté vystřízlivění, způsobené objektivnějším pohledem na předešlé události. Že se při tom nestačíte divit a nádherný úsměv "Amélie" vám poněkud zhořkne, to slibuji. Závěr je pak už jen pomyslnou třešničkou na dortu. ()

cold 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy, které Vás dokáží překvapit. Audrey miluji jako Amelii, ale z Angeliky, zamilované do lékaře, mi běhá mráz po zádech. Opravdu jsem si myslel, že půjde o zamilovanou selanku, ale jaké bylo překvapení, když se příběh začal odehrávat z pohledu Loika !!!!???? Zde opravdu sedí žánr filmu - Romantický / Thriller ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

Nevěděla jsem do čeho jdu, proto jsem byla velmi mile překvapena, že se z filmu vyklubal celkem dobrý stalkerský psychothriller ;-) Film je rozseknut na dvě části - první nám ukazuje verzi "má mě rád", druhá tu "nemá mě rád" - a obě byly velmi působivě pojaté :-) Na francouzský film, hodně dobrý! :-) ()

tyna97 

všechny recenze uživatele

Krásná a opět roztomilá Audrey ve filmu, u kterého vlastně tak do poloviny nevím, co si myslet. Teprve onen „konec“ je novým začátkem a začíná to pravé rošambó! Poutavé, napínavé, místy až děsivé drama/thriller, od kterého jsem zpočátku čekala typickou romanťárnu s krasotinkou „Amelií“ v hlavní roli. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Romantický psychothriller, přinejhorším jeden z těch lepších. Nebýt Audrey, asi by o něm nevědělo tolik lidí. Nebýt Audrey, fungovala by druhá, temnější část příběhu o chlup spolehlivěji. Když je jenom roztomilou „servírkou odnaproti“, je radost ji sledovat, protože svou roli z Amélie obohacuje o nové, živelnější aspekty. Bohužel právě její roztomilost do druhé poloviny filmu vůbec nesedí. A se stále novými, na povrch vyplouvajícími zrůdnostmi stále méně a méně věříte v její vinu. Možná to byl úmysl režisérky, snaha podtrhnou dvojznačnost filmu, kdy věci zdánlivě krásné nabývají děsivých proporcí. Potenciál „zlomového“ filmu dvou tváří mohl být každopádně využit lépe. 70% Zajímavé komentáře: Lima, Rex Mundi ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama