Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pár let po brutálním masakru na Kennedyho střední škole, kdy robotičtí učitelé vyhlásili válku všem žákům, se začne hrůza opakovat. Tentokrát cybork v těle mladého učitele objíždí všechny střední školy, kde likviduje problémové studenty. V patách má však fanatického policistu, který chce za jeho pomoci vytvořit armádu jemu identických robotů. Do toho všeho se ostatním učitelům jejich nový kolega začíná zdát podivný, jiný... Válka muže začít! (matestlust)

(více)

Recenze (38)

majo25 

všechny recenze uživatele

Ešte slabšie ako jednotka. Akcia je častokrát podpriemerná a hi-tech efekty radšej tvorcovia ani nepoužili. Mitchell sa na rolu vôbec nehodí. Je to dobrý chlapček, naviac s komedionálnymi rysmi ("čéče"), takže do tohoto žánru i role - nie. Príbeh je jednoduchý až jednoduchučký, ale v podstate odsýpa rýchlo. A tipujem, že sa aj rýchlo vyplaví zo spomienok. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Na odpad to není, ale vlastně nevím, za co tu jednu hvězdu dávám. Asi tak 10x horší než první díl - místo ghetta s desítkama studentů, z nichž každý nosí zbraň tu máme pár problémových blbečků bez stylu, místo velkolepých akcí pár nezajímavých vražd a trapnou naháněčku v lese. A hlavně Sasha "Kouďák" Mitchell jako záporák? To fakt ne, tomu sem to nevěřil ani pět sekund, neustále sem čekal, kdy vytasí nějakou hlášku nebo to svoje čééče. A ta pointa... ta to dosrala definitivně. ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Ještě že jsem byl ve škole hodný a pilný chlapec protože naštvat Sashu bych teda nechtěl. On takovej přátelsky vhozenej odjištěnej granát do auta ve kterém sedí vaše maličkost asi nepotěší. Každopádně Sasha dle mého prokazoval službu veřejnosti protože verbež kterou tam tak úspěšně likvidoval nemohla chybět nikomu. Akorát nakonec to krapet přepískl ale tak znáte to člověk se občas nechá strhnout když už je v plném nasazení. Konec byl jakej byl na 100% díky rozpočtu ale mně to bylo tak nějak šumák protože tenhle filmek je pohodová odreagovačka a pokud máte děcka co ve škole nedávaj pozor tak jim pusťte úvodních cca 15 minut třeba to zabere. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Průměrná blbost která nedosahuje kvalit původního dílu ani po kotníky, chybý tu plno zásadních věcí z jedničky, sliz, krev, a ta béčkovitost. Teda on film je béčko jak když višije ale strašně nezajímavý. Nicméně Mitchel zahrál záporáka výborně a ti hajzlové byly strašně špatní ale čuměl jsem na to s otevřenou hubou a konec byl uspokojivej. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Problém č. 1! Codymu Lambertovi, teda vlastne Sashovi Mitchellovi, tú jeho terminátorovskú zabijáckosť proste nejde uveriť. Vec prvá. Problém č. 2 a vec druhá! Spiro Razatos je skvelý koordinátor kaskadérov a akčných scén, ale film ako celok utiahnuť nedokáže a z jeho angažovaní sa na hlavnom kočíkovaní snímku utrpeli aj spomínané akčné sekvencie, pretože sa na nich podieľala iná osoba. Oproti geniálnemu predchodcovi ( CLASS OF 1999 ) obrovský zostup nadol. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama